A Paks elleni gólzáporos kilencven perc után újabb hazai zöld-fehér rangadó vár a Rákóczi futballcsapatára. A kaposváriak a hét forduló után százszázalékos győrieket látják vendégül, és azt mondják#!# minden sorozat megszakad egyszer.

Hét forduló után hat pont áll a Rákóczi neve mellett a labdarúgó NB I tabelláján. A kaposváriak ezzel a 12. helyen zárták a pontvadászat első szakaszát. A formálódó együttes több mérkőzésen is remek játékkal rukkolt elő, de a nyerő helyzet ellenére elmaradt a siker.

"Tudtuk, hogy a sorsolásunk milyen. Az első szakaszban a múlt évi első három helyezettel játszottunk. Rúgtunk nekik nyolc gólt, ami nem tűnik rossznak, de sajnos elkerülhető gólokat kaptunk. Ha ez nem így lett volna, több pontunk lenne, apró dolgokon múlt. Most pedig azokkal fogunk játszani, akik a pillanatnyilag a legjobb formában lévő csapatok" – mondta Sisa Tibor vezetőedző.

A hétvégi ellenfél az a Győr, amely hét meccsből hetet nyert, és ez a Tréner szerint nem lehet a véletlen műve. A közönség egy fegyelmezett, erős csapatot láthat majd a cukorgyári gödörben.

"Ez a statisztika, ezzel kapcsolatban ennyi… Tényleg jó csapat. Azzal inkább foglalkozunk, hogy milyen stílusban, milyen szerkezetben, mennyire fegyelmezetten játszanak, mint hogy mennyi győzelmet szereztek. Az a fontos, hogy a játékminőségük és az állományuk, és ez mindenképpen egy jó csapatot mutat" – folytatta Sisa Tibor.

A kaposváriak abban bíznak, hogy a bosszantó hazai döntetlenek után ezúttal bekerül a zsákba a három pont.

"Minden sorozat megszakad, itthon nagyon jók vagyunk. Ha megszerezzük a vezetést és koncentrálunk utána, akkor nem lehet probléma" – mondta Balázs Benjámin, csapatunk szélsője. 

A Kaposvár – Győr rangadó szombaton 19 órakor kezdődik a Rákóczi Stadionban. A mérkőzésről online közvetítésben számol be a sonline.hu és a kapos.hu internetes portál. A Kapos Televízió nézői vasárnap este fél 8-tól láthatják felvételről az összecsapást.

Hír még a csapat háza tájáról, hogy a keddi ligakupa-mérkőzésen pályára lépő Wittrédi Dávidot nem igazolja le a Rákóczi.