Két, a védelemben bevethető labdarúgóval erősítette meg keretét a Merkantil Bank Liga NB II. folytatásra készülő együttesünk, ugyanis Lakatos Csaba és Zsirai Martin is zöld-fehérbe öltözik.

 

A védőként és védekező középpályásként is bevethető Zsirai Martin Pápán született, s a helyi csapatban kezdett el focizni. Tehetségére felfigyeltek a Haladásnál, így korán Szombathelyre igazolt. Az itt eltöltött évek során a magyar U17-es és U19-es válogatottba is meghívót kapott, illetve három alkalommal a legmagasabb osztályban is szerephez jutott. A szombathelyi évek után Ajkára került kölcsönbe, majd az akkor NB II.-es Mosonmagyaróvárhoz igazolt, ahol három éve alatt közel száz mérkőzésen lépett pályára, s kilenc gólt szerzett. Ezt követően tért vissza szülővárosába, ahol alapembere volt az NB III. Nyugati csoportjában szereplő Pápai Perutz FC csapatának.

 

A 22 esztendős budapesti születésű Lakatos Csaba a fővárosban kezdete el pályafutását, s az utánpótlásban eltöltött évei alatt a REAC, az Újpest, a Vasas és a Ferencváros csapataiban is megfordult. Utóbbi színeiben mutatkozott be a felnőtt futball világában, ugyanis az FTC második csapatának színeiben a harmadosztályban játszott. Ezt kövezően igazolt az NB II.-ben szereplő Szolnok csapatához, ahol rögtön beverekedte magát a kezdőcsapatba. A következő fél szezont a Budafok csapatában töltötte, majd felfigyelt rá a Vasas, s Angyalföldre szerződött. Ezt követően osztályt váltott, hiszen elfogadta az NB I.-es Kisvárda ajánlatát, de itt nem tudott bemutatkozni az első csapatban, így az együttes és a játékos útjai elváltak.

Klubunk mind a két labdarúgóval fél plusz egy éves szerződést kötött.