Az NB III. Nyugati csoportjának hatodik fordulójában a Pápai Perutz FC otthonában lép pályára csapatunk. A kedden 18 órakor kezdődő összecsapást Derdák Marcell vezeti majd, a két segítője pedig Ország Péter és Nagy Márk lesz.

 

A Sopron ellen, az ötödik fordulóban szerezte meg első bajnoki sikerét formálódó csapatunk. Ezt a sikert pedig szeretnék meglovagolni fiatal játékosaink.

– Bennem az első gólom, a csapatban pedig az első győzelem szakított át nagy gátat, hiszen még mindig bennük van az elmúlt két év sikertelensége és nem szeretnénk, ha ez az év is olyan lenne – fogalmazott Bíró Dominik, csapatunk támadója. – Remélem, hogy a Sopron legyőzésével megtört a rossz sorozat és idegenben is nyerni tudunk majd. Készülünk a Pápa elleni mérkőzésre, amely szerintem egy nagyon harcos találkozó lesz. Bízom benne, hogy mi irányítjuk majd a játékot. Az biztos, hogy védekezésre oda kell figyelnünk, erre különösen nagy hangsúlyt kell fektetnünk az edzéseken.

Bíró Dominik a súlyos sérülését követően már újra remek formában van.

– A sérülésem után most érzem azt, hogy újra olyan állapotban vagyok, mint amikor Waltner Róberttel dolgoztam együtt az NB II.-ben, de még annál is jobban szeretnék majd teljesíteni – tette hozzá a támadó.