A Tatabányai SC csapatát fogadja vasárnap 19 órakor a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjának hetedik körében formálódó együttesünk.

 

A hét tétmérkőzés óta veretlen, jelenleg a kilencedik helyen álló, egykor sokkal szebb napokat megélő Tatabányai SC látogat vasárnap a cukorgyári gödörbe. Csapatunk – amely az előző körben jó játékot nyújtva maradt alul Pápán – szeretne pontot tenni a Komárom-Esztergom megyeiek jó sorozatának végére, s újra győzelemmel megörvendeztetni a szurkolókat, akik a Sopron ellen is végig biztatták a csapatot.

– A győzelemért lépünk pályára, amit nem teherként kell megélnünk, hanem lehetőségként – mondta Czuczi Péter, csapatunk védője. – Felkészültünk a Tatabányából, amit kell, azt tudjuk róluk. Egyre jobban kezd összeállni a csapatunk. Mindenki próbálja a legjobbját nyújtani, azért, hogy bekerüljön a kezdőbe, aki pedig pályára lép mindent megtesz a sikerért. Hétvégén is ezt várhatják el tőlünk a nézők, s remélem, hogy ezúttal is sikerül nyernünk. Folyamatosan fejlődik a játékunk. A labdakihozatalunk már egészen jó, azonban a támadásoknál még mindig jobban kell koncentrálnunk, hogy helyzeteket alakítsunk ki, gólokat szerezzünk.

A másodosztályú Szentlőrinc csapatától kölcsönbe érkezett játékos a Bicske elleni kupameccset egy kisebb sérülés miatt kénytelen volt kihagyni, de már újra a legjobb állapotban érzi magát.

– Szerencsére csak egy kupameccset kellett kihagynom, amit nagyon sajnálok, hiszen rossz volt a lelátóról nézni a mérkőzést – tette hozzá a védő.