Tisztelt Látogatók! Néhány hét szünet után, az átállás előre nem látott nehézségein is túljutva köszöntjük Önöket a Kaposvári Rákóczi FC megújult honlapján.

Az elmúlt három év nem volt könnyű#!# az oldal szerkesztői egytől egyig, a klub iránt szeretetből, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül tették a dolgukat. Így készültek az előzetesek, a tudósítások, az interjúk, a hírek és a fotók is. Október végén aztán eljött a búcsú ideje#!# akik úgy érezték, nem fér már bele a szabadidejükbe ez a munka, azok elköszöntek. Nekik ezúton is szeretnénk megköszönni áldozatos, rendszeres munkájukat.
Az elmúlt időszakban félig-meddig új csapatot kovácsoltunk, és a mai naptól egy megújult honlappal várjuk a sportág és az egyesület barátait.

Ami nem változik#!# továbbra is ellenszolgáltatás nélkül, a klubszeretet jegyében készül majd a honlap. A klubvezetéstől viszont ígéretet kaptunk arra, hogy a jövőben minden olyan információt megkapunk, amelynek egy élvonalbeli klub hivatalos honlapján szerepelnie kell. Ez gyors és hiteles tájékoztatást jelenthet, és talán kevesebb lesz a mendemonda, a találgatás is az együttessel kapcsolatban.

Igyekszünk a játékoskeret tagjaival és az utánpótlással kapcsolatban is a korábbiaknál bővebb, színesebb anyagokkal szolgálni, ismét lesznek képgalériák és természetesen a fórum sem szűnik meg. A fórummal kapcsolatban fontos információ, hogy a régi regisztrációk technikai okok miatt nem érvényesek, tehát mindenkinek újra kell regisztrálni. Ezentúl viszont a hírekhez külön-külön is hozzá lehet szólni.

Az új honlap még folyamatos feltöltés alatt áll, de szépen, lassan a helyére kerül minden. Türelmüket és bizalmukat kérjük, és szurkoljunk továbbra is kedvenc csapatunk sikereiért!

Sportbaráti üdvözlettel#!# a honlap szerkesztői