Nehéz sorozatba kezd csapatunk az elkövetkezendő három hétben. A mieinkre a tabella első három helyezettje vár, így már a pontszerzés is bravúrnak számítana. Elsőként a második helyezett Mezőkövesd otthonában lépünk pályára szombaton.

A távozó Tamási Zoltán helyett a héten megbízott edzőként Házi László vezényelt edzést a csapatnak, és a szakember igyekezett feldobni kicsit a társaságot.
– A hét elején kicsit letargikus volt az öltöző, de aztán próbáltuk rendet rakni a fejekben, majd elkezdtünk edzeni. Úgy gondolom, hogy a hétvégére már rendeződnek a dolgok. Volt utalás is a héten a játékosok számlájára, úgyhogy szerintem egy kicsit jobb kedvvel vágtunk neki a munkának – fogalmazott Házi László. 
Volt is mire készülniük a fiúknak, hiszen nem vár könnyű feladat a csapatra az elkövetkezendő hetekben. Március végéig a tabella első három helyén álló Vasas-Mezőkövesd-Gyirmót trió ellen már a pontszerzés is bravúr lenne a jelenlegi helyzetben.

– Az első három helyezettel játszunk, abból kétszer idegenben. Nem tűnik könnyűnek, talán abban bízhatunk, hogy az ellen a csapatok ellen, akik ugye játsszák a futballt és talán papíron ők az esélyesek, így több esélyünk lesz nekünk is játszani, nem egy betömörülő csapat ellen fogunk futballozni. Reméljük, hogy ha megteszünk mindent akkor a szerencse is mellénk szegődik. Bízom benne, hogy annak ellenére, hogy nem mi vagyunk egyik meccsnek az esélyesei, nem fogunk pont nélkül lejönni a pályáról a mérkőzéseken – mondta Petrók Viktor. 
Elsőként a második helyezett Mezőkövesd otthonában lépünknek pályára. Az augusztusi meccsen 1-1-lett az eredmény. A kövesdiek játékoskerete azóta tovább erősödött, így ők az abszolút esélyesei a szombaton 18 órakor kezdődő találkozónak.