Oláh Lóránt az első félidő végén örült, a lefújás után viszont szomorkodott Győrben. A Kaposvári Rákóczi régi-új támadója szépségdíjas góllal szerzett vezetést a Rába-partiak otthonában, a fiúk azonban végül balszerencsés körülmények között 2-1-es vereséget szenvedtek.

 Oláh Lóránt– A meccs képe alapján megérdemeltük volna az egy pontot, de talán többet is – mondta honlapunknak Oláh Lóri. –  Szerintem jóval jobban játszottunk annál, mint ahogy vártuk az előző mérkőzések alapján. A gólomnak külön örülök, mert minden gól kell ahhoz, hogy újra felépítsem magam. A tavalyi évem nem sikerült úgy, ahogy szerettem volna. A nyáron más csapathoz nem akartam menni, ide szerettem volna visszajönni Kaposvárra, és remélem, megint sikeres szezonom lesz.
– Mit vársz a kecskeméti találkozótól?
 – A kecskemétiek régebben jó focit játszottak, igazi támadó szellemű együttesként tartottuk őket számon. Azóta azonban a keret jó része kicserélődött, így még alakul az ő játékuk is. Azt gondolom, hogy ha hasonló felfogásban játszunk, mint Győrben, és ha hasonló iramban, ritmusban futballozunk, akkor komoly esélyünk van arra, hogy jó eredményt érjünk el. Abban bízom, hogy ha esetleg megszerezzük a vezetést, akkor most már meg is tudjuk őrizni az előnyünket.