A tavasz talán legfontosabb mérkőzésére készül csapatunk a Puskás Akadémia ellen. A találkozó vasárnap 16 óra 30 perckor kezdődik a stadionban.

Húsz bajnoki forduló alatt mindössze egyetlen idegenbeli győzelmet aratott a Puskás Akadémia idegenben. Ez akár még jó hír is lehetne számunkra, igen ám, de hazai pályán mi sem voltunk képesek több sikert elkönyvelni. A Rákóczi nyolc ponttal van elmaradva a bennmaradást jelentő 14. helytől, így a vasárnapi mérkőzés kulcsfontosságúnak tekinthető.

– Most már el kell kezdenünk három pontokat szerezni, nagyon sokra nem mentünk ezzel az egy-egy ponttal, úgyhogy mindenképpen létfontosságú lesz ez a vasárnapi mérkőzés. Igazából saját magunkkal kell foglalkoznunk, a saját játékunkat próbáljuk meg felépíteni, és úgy gondolom, ha tényleg mindenki odateszi magát, akkor biztos, hogy nyerünk – mondta csapatunk játékosa, Bőle Lukács.
A játékosok is jól tudják, hogy egy újabb döntetlen nem segítene sokat a csapaton. Kérdés, hogy a győzelmi kényszer, hogyan hat a fiúkra.
– Mindenféleképpen van rajtunk teher meg nyomás, mert csak a három pont az elfogadható – tette hozzá a csapatkapitány, Balázs Benjámin. – Minden mérkőzésen három pontot kellene szereznünk, én bízom benne, hogy most sikerül megszereznünk az első győzelmünket, és ez majd kellő löketet ad ahhoz, hogy a továbbiakban is kitartson.
A Puskás Akadémia három egykori kaposvári labdarúgó is erősíti#!# Szakály Dénes, Tóth Balázs  és a kapus Lubos Hajdúch. Az újonc felcsúti gárda legutóbbi mérkőzését 4-0-ra elveszítette a Honvéd ellen, és húsz megszerzett ponttal a 12. helyen áll a bajnokságban.

Selymes Tibor dolgát nehezíti, hogy Kovács Olivér játékára eltiltás miatt nem számíthat. A  találkozó vasárnap 16 óra 30 perckor kezdődik a Rákóczi Stadionban.