Kellemetlen meglepetésre kiesett a Magyar Kupából a Kaposvári Rákóczi NB I-es labdarúgócsapata. A zöld-fehérek 1-0-s vereséget szenvedtek az NB III-as Dunaújváros-Pálhalma otthonában, így nem jutottak be a legjobb 16 közé. A győztes gólt az 5. percben szerezte a hazai együttes, a volt rákóczis Godslove révén.

Az első nagy helyzetet a Rákóczi hagyta ki, a gólt viszont az ex-kaposvári Godslove szerezte az ötödik percben, és mint később kiderült, ez a találat továbbjutást ért az NB III Dráva-csoportjában vitézkedő Duna-partiaknak. A folytatásban sokat tett azért a somogyi együttes, hogy egyenlítsen, de nem kísérte siker a próbálkozásokat. A 81. percben kiállították Horváth kapust, a tizenegyest viszont Moustapha kivédte, így már nem változott az eredmény… A kaposváriak nem tudták megismételni az elmúlt évek jó Magyar Kupa-sorozatát, ezúttal a 16 közé sem sikerült bejutni. 
– Tudtuk, hogy nincs kétosztálynyi különbség a Rákóczi és a Dunaújváros között, legfeljebb  papíron – kezdte értékelését Prukner László vezetőedző. – Külön felhívtam rá a figyelmet, hogy minden hiba végzetes lehet ellenük. Az első nagy helyzetet mi hagytuk ki, az első előrerúgott labdából viszont Godslove beköszönt. Ezután a Dunaújváros végigvédekezte a meccset, és ezúttal nem volt meg bennünk az az átütőerő, amellyel ezt feltörhettük volna. Voltak lehetőségeink, és meg nem adott tizenegyes is nehezítette a helyzetünket, de azért kaptunk ki, mert nem játszottunk jól.
Dunaújváros PASE – Kaposvári Rákóczi FC 1-0 (1-0)
Dunaújváros. V.#!# Botló 
Dunaújváros#!# Milinte – Villám, Farkas, Beleuc, Köntös – Lázár, Böőr (Kocsis 41. p.), Micskó (Miskovicz 75. p.), Godslove – Sitku (Salamon 91. p.), Perovics. Vezetőedző#!# Horváth Csaba
Rákóczi FC#!# Horváth L. – Okuka, Bank, Zámbó, Jánvári – Pedro, Safaric (Kovacevic 77. p.), Kovács O. (Katona 60. p.), Balázs B. – Oláh, Vrucina (Moustapha 66. p.). Vezetőedző#!# Prukner László
Gólszerző#!# Godslove (5. p.).
Kiállítva#!# Perovics (91. p.)., illetve Horváth L. (81. p.)