Gólokban gazdag mérkőzésen aratott remek győzelmet a Kaposvári Rákóczi Pakson. A labdarúgó Monicomp Liga 22. fordulójában a somogyiak már 2-0-ra vezettek a dobogón tanyázó tolnaiak otthonában, és végül 2-2 után lőtték be a három pontot érő találatot. Peric kétszer vette be a hazai kaput, majd Oláh is pontosan célzott.

A Rákóczi kezdte a mérkőzést a két élcsapat találkozóján, és a 4. percben rögtön Peric előtt adódott lehetőség, de a 16 méteres lövés elszállt a jobb kapufa mellett. A Paks sem tétlenkedett#!# Vayer szabadrúgása nem sokkal kerülte el a Rákóczi kapuját. A 14. percben Korhut távoli lövését hárította a tolnaiak kapusa, három perccel később pedig megszerezte a vezetést a Kaposvár. Balázs B. bal oldali szöglete után Peric 7 méterről a bal felső sarokba bólintotta a labdát. 0-1 
A gól után megjött a Rákóczi önbizalma, Peric 19 méteres lövése után a kapufáról vágódott ki a labda. A 25. percben Böde szabadrúgása után Kovács kapus védett bravúrral. Öt perc múlva újabb párharcot nyert Kovács Böde ellen#!# a paksi játékos 12 méteres lövése után szögletre mentett a somogyi kapus.
A folytatásban, egy szöglet után megsérült Zsók#!# nekiesett a kapufának, és turbánnal a fején játszott tovább. A hazaiak szerettek volna egyenlíteni, de legfeljebb a szögletekig jutottak, és közben jól dolgozott a kaposváriak védelme. 
Nagyszerűen kezdte a második félidőt a Rákóczi, a 47. percben megszületett a második kaposvári gól! Balázs B. ugratta ki Oláh Lórántot, aki Pericnek passzolt, a szerb támadó pedig 9 méterről, a kapus mellett a paksi kapuba gurított. 0-2.
Ezt követően két szögletet végezhetett el egymás után a hazai csapat. Az elsőt Böde fejelte 8 méterről kapura, Gujic mentett. Másodjára Montvai fejelt Kovács kezébe.
Az 57. percben szépített a Paks. Vayer balról a teljesen üresen álló Barthához emelt, a csatár pedig 3 méterről a kapu közepébe fejelt. 1-2
Három perc sem telt el, és máris egyenlített a házigazda… Bartha jobb oldali beadását Magasföldi vette le mellel, majd félfordulatból, a tizenhatos vonalából a jobb alsó sarokba lőtt. 2-2 
A 73. percben Korhut 14 méteres lövését hárította Csernyánszki. A 76. percben újból előnyhöz jutott a jól küzdő Rákóczi. Gujic adott remek labdát Oláhnak, aki betört a tizenhatoson belülre, és 10 méterről a kapu bal alsó sarkába lőtt. 2-3.

A Rákóczi remek sikert aratott idegenben, ezzel megszilárdította a helyét az élmezőnyben. 
 
Paksi FC – Kaposvári Rákóczi FC 2-3 (0-1)
Paksi Stadion, 1000 néző. V.#!# Bognár T.
Paks#!# Csernyánszki – Heffler, Gévay, Sifter, Szabó – Magasföldi (Vári, 85.), Sipeki, Bartha, Böde – Montvai (Kiss T., 68.), Vayer. Vezetőedző#!# Kis Károly.
Rákóczi FC#!# Kovács – Gujic, Zsók, Bank, Korhut – Máté, Hegedűs (Pedro, 66.) – Pavlovic (Jawad, 74.), Oláh (Farkas Z., 82.), Balázs B. – Peric. Vezetőedző#!# Sisa Tibor.
Gólszerzők#!# Bartha (57.), Magasföldi (60.), illetve Peric (17., 47.), Oláh (76.)