Felgyorsultak az események a héten a Rákóczi ügyvezető igazgatói irodájában. Illés János távozókról és érkezőkről is beszámolt, valamint több futballista és két edző szerződéshosszabbításáról is hírt adott honlapunknak.

Zahorecz Krisztián távozik Kaposvárról. A tapasztalt védő, aki hosszú időn át a csapatkapitányi karszalagot is viselte, hét esztendő után köszönt el a zöld-fehérektől. Máté Pétert sem láthatjuk az ősszel a Rákóczi színeiben, a játékos egyelőre új klubot keres magának.
Szepessy Róbert távozna Kaposvárról. A 25 éves támadó, aki a legutóbbi idényben 15 NB I-es mérkőzésen egyszer talált a hálóba, a több játéklehetőség reményében szeretne csapatot váltani. Illés János ügyvezető úgy fogalmazott#!# a Rákóczi lehetőséget ad arra, hogy a csatár új együttest találjon magának. Ha ez sikerül, akkor Szepessy is elköszön.
A klubvezető fiatal érkezőkről is hírt adott. Jánvári Gábor egy Szabolcs-Szatmár megyei NB III-as gárdától, Tiszakanyárról igazolt Somogyba, és hároméves szerződést kötött a kaposváriakkal. A 20 esztendős futballista a bal oldali védő posztján bevethető. Ugyancsak a Rákócziban folytatja a Budapesti Vasas U19-es együttesének csapatkapitánya, Fenyvesi Olivér. A védekező középpályás szintén három évre kötelezte el magát.
A keret eddigi tagjai közül többen szerződést hosszabbítottak a napokban. Bank István, Vadas Zalán és Horváth Tamás három-három, Miroslav Grumic kettő, Hegedűs Dávid pedig egy évvel toldotta meg érvényben lévő megállapodását. A klubvezetés három-három évvel meghossszabbította a szakmai stáb két oszlopos tagja, Barna László és Házi László szerződését is.
 
További friss információ, hogy a következő évadban Barna László az NB III-as ligacsapat edzői tisztét is betölti, segítője a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémián is tevékenykedő Weimann Gábor lesz.