Visszavágott a Szigetszentmiklós a Rákóczi II. együttesének az őszi vereségért#!# a jó napot kifogó SZTK 3-0-ra verte fiatal csapatunkat.

Már 2. percben helyzetbe került a házigazda#!# Beszterczei passzolt Khous elé, a labda először hosszúnak tűnt, de a védők bizonytalanságát kihasználta a francia, és lőtt,  Campar védeni tudott. Három perccel később Deutsch lövése után csak centikkel kerülte el a felső lécet a labda. 
A lendületben lévő SZTK a 13. percben szerezte meg a vezetést. Beszterczei ívelte a védők mögé a labdát, Urbán pedig a kifutó kapus mellett a jobb sarokba lőtt. 1–0.
Négy perc múlva növelte előnyét a hazai együttes. Urbán jobb sarokba tartó labdáját a kapsováriak kapusa hatalmas bravúrral oldalra tolta, a jó ütemben érkező Beszterczei azonban a kapuba továbbított. 2-0.
A 22. percben Házi lódult meg a félpályáról, majd 18 méterről lőtt, de kapu fölé szállt a bomba. Tíz percre rá Khous szabadrúgását hatástalanította Campar. Az első félidő hajrájában Urbán próbálkozott két lövéssel, az első elkerülte a kaput, a második után pedig Campar fogta meg a labdát. Az első félidő zárásaként az exkaposvári Horváth László fogta meg Böröczky lövését.
A 48. percben harmadik gólját is megszerezte a Szigetszentmiklós. Khous végzett el 30 méterről szabadrúgást, a kapu elé ívelt, és az érkező Milos a kapust megelőzve a hálóba passzolt. 3–0.
A hazaiak a folytatásban is nagy kedvvel futballoztak, és a 76. percben kis híján újabb gólt szereztek. Deutsch ívelt középre egy szabadrúgást, Takács mellel tette Urán elé a labdát, aki állítás nélkül lőtt, és csak a vendégkapus reflexén múlt, hogy nem változott az eredmény.
A szigetszentmiklósi csapat mind a négy tavaszi mérkőzését megnyerte, gólkülönbsége pedig 10–3. Ezzel a sikerrel az SZTK fellépett a táblázat 4. helyére, a kis Rákóczi a 12. helyen áll.

SZTK-Erima – Kaposvári Rákóczi FC II. 3-0 (2-0)
Szigetszentmiklós. V.#!# Nagy R. (Galán, Kulcsár)
SZTK-Erima#!# Horváth L. – Milos, Jakovljevic, Ducic (Pereira, 60.) – Kvekveskiri, Barna Zs. (Cziráki, 60.), Deutsch, Beszterczei – Khous, Urbán, Fekete Á. (Takács, 46.).Vezetőedző#!# Kuntic Zoran
Rákóczi FC II.#!# Campar – Kuckó, Zmukic, Kiss A., Fotias – Kovacic (Garai, 70.) – Földes, Böröczky, Thian (Pfeiffer, 53.), Házi – Moustapha (Caccamo, 46.). Vezetőedző#!# Barna László
Gólszerzők#!# Urbán (14.), Besztercei (17.), Milos (49.)
Sárga lap#!# Deutsch (74.), illetve Moustapha (10.), Böröczky (80.)