Nemanja Nikolics kedden délután már be is mutatkozott új csapatában. A 22 esztendős támadó a 70. percben lépett pályára a Videoton színeiben, a Nyitra elleni előkészületi mérkőzésen, a 12-es mezben. A Kaposvári Rákóczi eddigi legértékesebb játékosa hétfőn este állapodott meg a fehérváriakkal, és új klubjában is megcélozza a gólkirályi címet.

– Megmondom őszintén, meglepődtem#!# szombaton beszéltünk először erről az ajánlatról, hétfőn pedig már alá is írtam a szerződést a székesfehérvári klubbal – árulta el honlapunknak Nikolic. – Nehéz a búcsú, mert Kaposváron lettem NB I-es játékos, most viszont más célokat kell megfogalmaznom, szeretnénk bajnokságot nyerni. Arról sem mondtam le, hogy megszerezzem a gólkirályi címet.

– Hogy érzed#!# könnyebb vagy nehezebb dolgod lesz a Videotonban Kaposvárhoz képest?
– Biztos, hogy egy remek csapatba kerültem, a fehérváriak nem véletlenül szerezték meg az őszi bajnoki címet. Nagyon sok a jó képességű támadó a csapatban. Külön öröm, hogy a brazil Alves is itt van, vele már korábban játszhattam együtt a Rákóczi színeiben. Ő nem csak gólerős, hanem nagyon jó labdákat is ad a társaknak.

– Biztosan  nagy harc lesz a csapatba kerülésért is…
– Ez valóban így van. Szeretnék gyorsan alkalmazkodni az új környezethez, ebben biztosan sokat segít majd a törökországi edzőtábor. Az a célom, hogy a február 20-ai tavaszi rajtra jó formába lendüljek, és elfoglaljam a helyem a csapatban.

– Nagyon sok kaposvári szurkoló csalódottan vette tudomásul a távozásodat…

– Nem gondoltam volna, hogy most távozom, hiszen a közelmúltban úgy tűnt, hogy nem érkezett olyan ajánlat, amelyre rábólintottak volna a kaposvári vezetők. A Videoton azonban végül leigazolt. Köszönök mindent Kaposvárnak és a Rákóczi vezetőinek, játékosainak, szurkolóinak, további sikereket kívánok az együttesnek!