Csapatunk elkezdte a felkészülést a bajnokság tavaszi felére. A keret tagjaira nyolc kemény hét vár, amíg márciusban kezdetét veszi az NB III. Nyugati csoportjának tavaszi szezonja.

Együttesünk listavezetőként várja a tavaszi folytatást, s ezt az előkelő pozíciót a hátralévő mérkőzések során is szeretné megtartani.
– Remélem mindenki, mindennap azzal a tudattal kel fel, hogy megnyerjük a bajnokságot – mondta a játékosoknak Herczeg Erik, együttesünk ügyvezető-elnöke a hétfői kezdés alkalmával. – A célunk továbbra is változatlan#!# fel akarunk jutni a másodosztályba. Ezért is próbálunk meg első osztályú körülményeket teremteni. Egy nyertes pályázatnak köszönhetően megújul az öltözőépület és regenerációs szoba, s számos új eszközt is beszerzünk.
– Kemény felkészülés vár a fiúkra – fogalmazott Waltner Róbert, csapatunk edzője. – Az első héten rengeteg futás vár a játékosokra, s csak ezt követően kerül elő a labda. Remélem az az alap, amit most lerakunk, a bajnokság végégig kitart majd. 
– A felkészülési időszak alatt tíz edzőmérkőzést játszik a csapat – tájékoztatta honlapunkat Takács Róbert, együttesünk technikai vezetője, aki a barátságos mérkőzéseket, valamint az edzőtábort is szervezte. – Február kilencedikén indulunk a horvátországi edzőtáborba, ahol három nemzetközi mérkőzés vár a játékosokra.
Csapatunk elsőként a Somogy megyei első osztályban szereplő Balatonkeresztúrt fogadja január huszadikán. Ezt követően a másodosztályú Zalaegerszeg, a szintén harmadosztályú Pécs és Szentlőrinc, a Tolnai megyei Tamási ellen is pályára lépnek labdarúgóink. Ezt követően a szakmai stáb és a játékosok február kilencedikén elutaznak a horvátországi Zadarba, ahol az NK Sibenik, a Hajduk Split és az NK Zadar együttesei ellen mérkőzik meg együttesünk. A felsoroltakon kívül még két felkészülési találkozó vár Rajczi Péterékre, amelyek még szervezés alatt állnak.
– Nem tervezünk nagy változásokat a játékoskeretben – jelentette ki Herczeg Erik. – Érkeznek majd próbajátékosok, de nem kapkodjuk el az igazolásokat. A jelenlegi keretet alkalmasnak tartom arra, hogy kiharcolja a feljutást, de a támadószekciót azért szeretnénk megerősíteni.
Egy változás már biztosra vehető. Vajda Roland a következő fél szezont kölcsönben a szintén harmadosztályú Szentlőrinc csapatánál tölti majd. Fiatal középpályásunk a fejlődése érdekében távozik a baranyai csapathoz.