Kettős győzelemmel jutott a Kaposvári Rákóczi a labdarúgó Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé- A somogyi zöld-fehérek az egygólos hazai siker után idegenben is 1-0-ra verték a Paksot. A győztes találatot ezúttal is Bojan Pavlovic szerezte. 

A kaposváriak Pavlovic fejesével 1-0-ra nyerték a párharc első mérkőzését, így jól tudták, hogy a továbbjutáshoz akárt egy döntetlen is elég lehet. A találkozó első részében semmi említésre méltó nem történt, aztán a 13. percben Magasföldi végzett el szabadrúgást balról, Sifter pedig a kapu mellé fejelte a labdát. Két perccel később Kovács kapus állította meg a kitörő Montvait a tizenhatoson belül. A csatár elesett, a játékvezető továbbot intett. A 19. percben villant a Rákóczi#!# Pavlovic lőtt 18 méterről fölé. Eseménytelen játék utána 27. percben Nagy lőtt szabadrúgásból fölé, aztán Magasföldi szabadrúgása után mentettek a védők, majd Haraszti fölé lőtt. A 36. percben Pavlovic próbálkozott újra#!# a 24 méteres lövést a hazai kapus fogta.
A szünetben kettőt is cserélt a paksi vezetőedző, nagy változás azonban nem történt az unalmas mérkőzésen. Az 50. percben Nagy I. szöglete után Montvai csúsztatta fölé a labdát, tizenegy perccel később pedig Gujic lövését tolta szögletre Csernyánszky kapus.
A 63. percben aztán megszerezte a vezetést a Rákóczi! Peric fejesét kiöklözte a paksi kapus, a védők nem tudtak felszabadítani#!# Fiola lövésébe belelépett Pavlovic, és róla a hálóba került a labda… 0-1.
A gól után ismét visszafogott időszak következett#!# sokáig egyik kapu sem forgott veszélyben. A 83. percben Haraszti kétszer is lőtt, az elsőbe beleléptek a védők,a másodikat pedig szögletre ütötte Kovács kapus. A tolnaiak erejéből semmi többre nem futotta, így a kaposváriak megérdemelten, kettős győzelemmel jutottak tovább a negyeddöntőbe.
Paks – Kaposvári Rákóczi 0-1 (0-1)
Paks, 200 néző. V.#!# Takács J.
Paks#!# Csernyánszky – Heffler T., Fiola, Szabó J., Báló – Haraszti, Sifter T. (Éger, 46.), Magasföldi, Vayer (Kiss T., 46.) – Montvai, Nagy I. (Böde, 62.). Vezetőedző#!# Kis Károly
Rákóczi FC#!# Kovács Z. – Okuka, Grúz, Bank, Gujic – Pedro (Zsók 71.), Hegedűs – Pavlovic, Farkas Z. (Oláh, 59.), Balázs B. – Peric. Vezetőedző#!# Sisa Tibor
Gólszerző#!# Pavlovic (63.)
Sárga lap#!# Vayer (40.), illetve Grúz (36.)