Az elmúlt hetekben betliző kaposváriak a Soproni Liga 29. fordulójában a már kiesett Diósgyőrt látják vendégül. Szerdán este jól alakult a nyíregyházi eredmény#!# a szabolcsiak csak 3-3-as döntetlent játszottak a Haladással, így kiestek az élvonalból. A Rákóczi így nyugodtan futballozhat, és legyőzheti a sereghajtót…

A kaposváriak a labdarúgó-bajnokság elmúlt hat fordulójában pont nélkül maradtak, így már csak a 12. helyen állnak a tabellán.

– Azt mondta a mester a Kecskemét-meccs után, hogy felejtsük el, és koncentráljunk a Diósgyőr elleni meccsre. Az utolsó hazai mérkőzés következik, mindenképpen győzni kellene – mondta a csapat fiatal játékosa, Balázs Benjámin.

A Diósgyőr a tavasszal nem tudott elmozdulni az utolsó helyről, így már biztos kieső. A borsodiak mindössze négy mérkőzést nyertek az egész bajnokságban, 47 gólt kaptak, és csak 16 pontot gyűjtöttek. Egy dolog közös a Rákócziban és a DVTK-ban#!# mindkét csapat elvesztette a legutóbbi hat mérkőzését. Ami viszont biztató#!# a két csapat őszi diósgyőri meccsét magabiztosan nyerte a Kaposvár 3-1-re. Igaz, mindhárom gólunkat Nemanja Nikolic szerezte, aki azóta már a Videotont erősíti. A cél egyértelmű#!# meg kell nyerni a csütörtökön 18 órakor kezdődő találkozót, és feljebb lépni a tabellán.

A sorsdöntő találkozóról online közvetítésben számol be a Kapospont és a Sonline. A Kapos Televízióban vasárnap 19 órától láthatják felvételről az összecsapást.