Véget ért a bajnokság, és rögtön beindult az átigazolási piac. A Kaposvári Rákóczi FC-vel kapcsolatos aktuális híreket gyűjtöttük egy csokorba.

A nyáron lejáró szerződésű labdarúgók közül a klubnak sikerült megállapodnia Drazen Okukával, Pedróval, Bojan Pavloviccsal, Nikola Safariccsal és Posza Zsolttal, ám még nem írták alá a szerződést. A kapus Marko Campar helyzete annyiban más a többi lejáró szerződésű labdarúgóval szemben, hogy bár a játékoson nem múlik a megállapodás, a klub dönti el, hogy igényt tart-e a 25 éves szerb kapusra.
– Hegedűs Dávidnak megtettük ajánlatunkat, neki június húszig kell döntenie a jövőjéről. Oláh Lóránt ügyében az a helyzet, hogy bár mindkét fél hajlik a hosszabbításra, a részletekről még nem született megállapodás. Vele huszadika után ülünk le tárgyalni, meglátjuk, sikerül-e megállapodnunk – mondta Illés János ügyvezető.
A Rákóczi Lubos Hajdúchhal, Horváth Tamással és Kovács Olivérrel már idény közben hosszabbított. Zámbó Bence sorsával kapcsolatban még sok a kérdőjel#!# a védő a Győri ETO labdarúgója, és az elmúlt évadban kölcsönben szerepelt Kaposváron. A jőjéről napokon belül dönt a szakmai stáb.