A Kaposvári Rákóczi FC két fiatal labdarúgója, Balázs Benjámin és Kulcsár Kornél is Olaszország felé veszi az irányt június elején. A két tehetséges futballista június elsejétől négy napot tölt el a másodosztályba jutásért osztályozót játszó Pescara vendégeként.

 – Az olasz klub hivatalos kikérőt küldött, s a Rákóczi engedélyével utazik a két játékos, akiket edzésen és talán edzőmeccsen is megnéznek – tájékoztatott Illés János, a Rákóczi ügyvezetője.

* * *

Olasz lapértesülések szerint a Kaposvár két játékosa, Balázs Benjámin és Kulcsár Kornél június elején Itáliába utazik, ahol két klub is szemügyre veszi a párost. A tuttolegapro.com beszámolója szerint a Chievo és a Vicenza érdeklődik a Rákóczi két tehetsége iránt – olvasható a pepsifoci.hu-n.

Olasz lapértesülések szerint akár két tehetséggel is bővülhet a Itáliában szereplő magyar kontingens. A tuttolegapro.com azt írja, június elején a Kaposvári Rákóczi két fiatalja, Balázs Benjámin és Kulcsár Kornél is Olaszországba utazik, hogy két klubnak is megmutassa magát.

A cikk a Serie A-ban szereplő Chievo és a második ligás Vicenza érdeklődését emlegeti az 1990-es születésű Balázzsal és a nála eggyel későbbi évjáratot képviselő Kulcsárral kapcsolatban.

Balázs tavasszal abszolút alapembere lett Prukner László NB I-es együttesének, a Rákóczi drukkerei az évad játékosának is megválasztották. Kulcsár nemrégiben is ott volt az U19-es válogatottban, a portugálok ellen hatalmas gólt rúgott szabadrúgásból.

pepsifoci.hu

           
Balázs Benjámin                     Kulcsár Kornél