3-2-es győzelmet aratott a Kaposvári Rákóczi NB II-es futballcsapata a harmadosztályú Szentlőrinc ellen, felkészülési találkozón, szombat délután a Pécsi utcai stadionban. Együttesünk a hajrában, Beliczky két találatával fordította a maga javára az eredményt. A főpróba után a jövő vasárnap már élesben kell bizonyítani, a másodosztályú pontvadászat nyitó fordulójában a Gyirmót FC Győr vendégeskedik majd a somogyi megyeszékhelyen.

Waltner Róbert#!# Nem volt könnyű mérkőzés. Már az első percben hátrányba kerültünk, ezután egyenlítettünk, aztán újra vezetést szerzett ellenfelünk. A második félidőben sokat tettünk azért, hogy nyerjünk, és végül a hajrában fordítottuk a magunk javára az eredményt. Nem számítottam ekkora küzdelemre, de mindenképpen hasznos, hogy a felkészülési időszak végén játszottunk egy ilyen találkozót. Nagy Krisztián csütörtökön megsérült, így át kellet variálni a csapatunkat, illetve azt is el kell mondanom, hogy mi már az NB II-es bajnokság ritmusában készülünk, így valószínűleg szerencsésebb lett volna vasárnap pályára lépnünk, de a Szentlőrincnek a szombati időpont felelt meg. 

Kaposvári Rákóczi FC – Szentlőrinc SE 3-2 (1-1)
Rákóczi#!# Pogacsics – Vachtler, Úr, Szabó A., Hadaró, Hegedűs D., Horváth A., Szakály A., Nagy J., Bíró, Andorka. Cserék#!# Slakta, Fodor M., Godzsajev, Lakatos, Rajczi, Beliczky, Kollega, Csernyák. Vezetőedző#!# Waltner Róbert. 
A kaposvári gólszerzők#!# Vachtler, Beliczky 2.