Klubunk öt saját nevelésű labdarúgóval kötött szerződést. Az előző szezonban már mindegyik játékos lehetőséget kapott a bemutatkozásra az NB III. Nyugati csoportjában harmadik helyen záró együttesben.

Újabb labdarúgókkal bővült együttesünk kerete, hiszen a Bene Ferenc labdarúgó Akadémiáról négy labdarúgó, az 1998-as születésű Vajda Roland, Szabó Alex és Fonyódi Bálint valamint az 1997-ben született Godzsajev Telmán Rabil Ogli is felkerült az első csapathoz, míg az 1999-es Herzsenyák Áronnal már tavaly augusztusban szerződést kötött klubunk. Mind az öt játékos, akik már az előző bajnokságban is több alkalommal kaptak játéklehetőséget a szakvezetéstől, a felnőtt csapattal kezdte el a felkészülést a 2017/2018-as szezonra. A szakmai stáb továbbra is figyelemmel kíséri az akadémián pallérozódó tehetségeket, akik előtt nyitva áll az út a felnőtt csapatig.
További hír, hogy közel egy hónappal a bajnokság rajtja előtt szinte teljesen komplett együttesünk játékoskerete, s egyre jobban formálódik, alakul a csapat. Artner Tamás vezetőedző tanítványai legközelebb szerdán, 19 órakor lépnek pályára a Pécs ellen a Rákóczi-stadionban.