A sereghajtó Baja együttesét látta vendégül a Rákóczi II. együttese az NB II-es bajnokság 13. fordulójában. A találkozó végkimenetele egészen a hajráig nyílt volt, a jobbik csapat azonban megérdemelten gyűjtötte be a három pontot.

Már az első percben gólt szerzett a kaposvári együttes. Khaly egy kipattanó labdát lőtt a bajai kapuba. A sereghajtó ellen továbbra is támadásban maradt a Rákóczi II., és a 18. percben Házi fejesével már 2-0-ra is vezetett. Nem sokkal ezután szépítettek a vendégek. Nagy Előd gólja után vérszemet kaptak a bajaiak, bátrabban támadtak, de komoly lehetőségig nem jutottak el a félidő végéig.

A második játékrész elején két nagy helyzete is volt a bajaiaknak, Horváth László azonban mindegyik alkalommal védeni tudott. A Kaposvár Major réven a 60. percben megszerezte a harmadik gólját, ezután viszont – érthetetlen módon – a vendégek kerültek fölénybe. A csereként beálló akár triplázhatott is volna, Horváth kapus azonban kétszer is bravúrral védett, egy alkalommal viszont már ő sem tudott hárítani. Nyílttá vált ismét a mérkőzés, a három pont sorsa csak a hajrában dőlt el. Ekkor a meccsen megbízható teljesítményt nyújtó Khaly ismét betalált, a pontot az i-re pedig a csereként pályára lépő Kirchner tette fel. Az 5-2-es végeredmény a játék képe alapján kissé túlzott, a hazai győzelem azonban teljesen megérdemelt. 

Kaposvári Rákóczi FC II. – Bajai LSE 5-2 (2-1)
Kaposvár, Rákóczi-stadion, 50 néző. V.#!# Botló
Rákóczi II.#!# Horváth L. – Kuckó, Major, Kiss A., Laczkó, Házi, Fenyvesi, Böröczky, Khaly (Kirchner 88.), Mustapha (Böjte 55.), Kovacevic (Horváth Á. 60.). Vezetőedző#!# Barna László
Baja#!# Tulipán – Szabó Gy., Szilasi (Lógó 46.), Dudu, Nagy E., Szentgyörgyi, Despotovic, Hajnal, Kazi, Illés (Balázs 77.), Faller (Szöllősi 30.). Vezetőedző#!# Goretich Krisztián
Gólszerzők#!# Khaly (1., 87.), Házi (19.), Major (60.), Kirchner (91.).

Barna László#!# A mai mérkőzés egyetlen pozitívuma, hogy megszereztük a három pontot

és rúgtunk öt gólt. Ettől függetlenül kevés mozgással és néha ötlettelenül játszottunk. A
győzelemnek örülök, remélem a következő két fordulóban is sikerül pontokat szereznünk.
Goretich Krisztián#!# Kettő-nulla és három-egy után is volt tartása a csapatnak. Az eredmény túlzott, a játékvezetők teljesítménye gyenge volt.