Mint arról már beszámoltunk a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége azonnali hatállyal felfüggesztette az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság küzdelmeit is. A koronavírus járványra való tekintettek labdarúgóink is egyénileg készülnek.

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség iránymutatásának megfelelően a koronavírus miatt csapatunknál is szünetelnek az edzések.

– Hétfőn felfüggesztettük az edzéseket – nyilatkozta klubunk részéről Takács Róbert ügyvezető. – A labdarúgók, az együttes a szakmai stábja és a klub dolgozói is otthon, családjuk környezetében várják a folytatást. Az edzői stáb kidolgozta a személyre szabott edzésterveket, melyeket már megkaptak a játékosok. Egyelőre tíznapos ciklusunkban gondolkodunk, de ez változhat, mivel nem tudjuk, hogy folytatódhat-e a bajnokság, s, ha igen, mikor. Várjuk, hogy milyen döntés, döntések születnek majd a keddi UEFA videókonferencián.

Jelen helyzetben az egészségmegóvása a legfontosabb, így klubunk kéri a szurkolókat és persze mindenkit, hogy, aki csak teheti, maradjon otthon és tegyen meg minden tőle telhetőt, annak érdekében, hogy a járványügyi helyzet minél kevesebbeket érintsen.