Hihetetlen győzelmet aratott a Rákóczi a labdarúgó NB I. 5. fordulójában. A kaposváriak a 83. percben még kétgólos hátrányban voltak a Lombard FC Pápa elleni hazai találkozón, végül a tíz emberre fogyatkozott vendégeket 3-2-re megverték Grúz, Kulcsár és Zsók találatával.

Sisa Tibor több helyen is megváltoztatta a legutóbbi meccsek megszokott tizenegyét#!# Pavlovic, Kulcsár, Pedro, Jawad és Szepessy is kimaradt. Pedro a péntek esti edzésen sérült meg, Kulcsár még nem épült fel teljesen, a többiek viszont minden bizonnyal formahanyatlás miatt ültek a kispadra.
Az már az első percekben kiderült, hogy két harcos csapat küzd meg egymással ezen az esős estén. A mezőnyben adogattak a játékosok több kevesebb-sikerrel. Sok volt a pontatlan passz, az eladott labda mindkét oldalon.

A 13. percben Pericről Godslove elé pattant a labda. Az afrikai visszaadta a labdát a szerb csatárnak, akit a tizenhatoson belül szépen szerelt az utánpótlás-válogatott Gyömbér. A 19. percben Peric lépett volna ki ígéretes helyzetben, de les miatt megállították az akciót.

Két perccel később Abwo adta jobbról középre a labdát, az érkező Gyömbér 22 méteres lövését Kovács kapus védte. A sokadik eladott kaposvári labda után Maric lőtt 18 méterről fölé. A 23. percben először lőhetett szögletet a Rákóczi, de a védők felszabadítottak.
A folytatásban a Pápa harcolt ki némi fölényt, a 36. percben pedig a vezetést is megszerezte a vendégcsapat. Bárányos ívelt be szabadrúgást jobbról középre, a nigériai Abwo pedig 8 méterről fejelt a kaposvári kapu bal oldalába. 0-1.
A szünet előtt még Maric lódult meg a baloldalon Grúz szorításában, majd ellőtte a labdát az alapvonal előtt, a vissza-passz után pedig Bárányos lőtt fölé.

Sisa Tibornak minden bizonnyal volt mondanivalója a szünetben, a fiúk így a térfélcsere után gyorsan nekirontottak ellenfelüknek. A 48. percben Peric lőtt 8 méterről a kapu fölé Okuka remek beadása után. A túloldalon Maric 35 méteres, lapos lövése után ölelte magához a labdát Kovács kapus. Az 53. percben kettőt is cserélt Sisa Tibor#!# Balázs helyett Kulcsár, Godslove helyett Pavlovic lépett pályára.

Felpörgött a játék, mindkét kapu előtt adódtak helyzetek, a kaposvári szurkolókat ezekben a percekben legfeljebb az első félidőben összeszedett hátrány és a sok eladott hazai labda bosszantotta. 
Az 56. percben Lipusz tekerte kapura a labdát, Szűcs kapus öklözött, az ellentámadás végén pedig a somogyiak nagy nehezen felszabadítottak. A 66. percben jobb oldali beadás után Bárányos lőtt kapásból, 20 méterről fölé, egy perc múlva pedig a csereként beállt Rebryk lőtt bátran, 30 méterről, és a Hegedűsön megpattanó labdát Kovács kaparintotta meg.
A 69. percben Zsók adta el a labdát, Abwo iramodott meg a jobb oldalon, de 14 méterről a kapu mellé lőtt.
A 75. percben Oláh 22 méterről célozta meg a kaput, de nem volt pontos a lövés. A pápai kontrák szinte mindig életveszélyesek voltak, Bárányos remek labdákkal szolgálta ki társait, akik viszont nem éltek a lehetőségekkel. 
A 79. percben aztán újabb gólt szerzett a Pápa. Takács P. a 16-osról, ballal juttatta a labdát a jobb felső sarokba, a kapufa segítségével. 0-2.
A 83. percben Takács megkapta második sárga lapját (visszarántotta Lipuszt), így emberelőnybe került a Rákóczi. Még ebben a percben szépített a csapat#!# Kulcsár szabadrúgása után Grúz fejelt 10 méterről a kapu bal oldalába. 1-2.
A 88. percben egyenlített a Rákóczi! Kulcsár kapott pontos labdát Gujictól a tizenhatoson belül, két csellel mindenkit becsapott, majd higgadtan lőtt 14 méterről a kapu jobb sarkába. 2-2.
És még nem volt vége#!# a 92. percben Kulcsár bal oldali szöglete után Zsók fejelt a kapuba!!! 3-2.
Hihetetlen győzelmet aratott a csapat, a közönség percekig éltette a stadionban a fiúkat. Bravó, Rákóczi!
Kaposvári Rákóczi – Lombard FC Pápa 3-2 (0-1)
Kaposvár, 2000 néző. V.#!# Takács J. 
Rákóczi FC#!# Kovács Z. – Okuka, Grúz, Zsók, Gujic – Balázs B. (Kulcsár, 53.), Hegedűs – Godslove (Pavlovic, 53.), Oláh, Lipusz – Peric (Szepessy, 89.). Vezetőedző#!# Sisa Tibor
Pápa#!# Szűcs L. – Takács P., Bíró P., Farkas A., Németh M. – Quintero (Zulevs, 82.), Jovánczai (Rebryk, 63.), Gyömbér, Bárányos – Abwo, Maric (Venczel, 85.). Vezetőedző#!# Véber György
Gólszerző#!# Grúz (83.), Kulcsár (88.), Zsók (92.), illetve Abwo (36.), Takács P. (79.)
Sárga lap#!# Grúz (50.), Kulcsár (68.), illetve Bárányos (32.), Takács P. (58., 83.)
Piros lap#!# Takács P. (83.)