Mindenkit meglepett a Rákóczi a labdarúgó-bajnokság nyitányán. A kaposváriak legtitkosabb vágya teljesült azzal, hogy nagyarányú idegenbeli győzelemmel kezdték meg az őszi szezont Zalaegerszegen. A két gólt vágó szerb Bojan Pavlovic azt mondja#!# ezzel a teljesítménnyel akár a mezőny első felében is végezhet az együttes.

 A Rákóczi az első félidőben lefocizta a pályáról a kezdés előtt esélyesebbnek tartott ZTE-t. A kaposváriak első és utolsó gólját a nyáron szerződtetett 24 esztendős középpályás, Bojan Pavlovics szerezte. A szerb élvonalból igazolt futballista megmutatta, hogy jó barátságban van a labdával.

„Nagyon vártam már a bemutatkozást a magyar élvonalban, és nem csak a két gólom, hanem a játék képe és a nagyarányú győzelem miatt is elégedett vagyok – mondta honlapunknak Pavlovic. – Az előttünk álló mérkőzéseken hasonló játékot várok a csapattól, és remélem, a bajnokság végén mezőny első felében végzünk. Úgy érzem, jó helyre kerültem#!# a társak hamar befogadtak és nagyon tetszik a város. Jó döntést hoztam, amikor elfogadtam a Rákóczi ajánlatát.”

Pavlovic Zalaegerszegen közel állt a mesterhármashoz, de a hajrában kifogott rajta Vlaszák kapus. Reméljük, az Újpest ellen is láthatunk legalább egy gólt a szimpatikus futballistától.