Nem szerzett pontot Kecskeméten a Kaposvári Rákóczi a labdarúgó Monicomp Liga 24. fordulójában. A somogyiak már az 5. percben hátrányba kerültek, és csak 3-0 után szépítettek Peric fejesével. A házigazda végül 4-1-es győzelmet aratott. 

A kiesőzónából menekülő Kecskemét már az 5. percben megszerezte a vezetést. Foxi indította Litsingit, akit a tizenhatoson belül szabálytalanul állított meg Korhut. A játékvezető tizenegyest ítélt, Bori Gábor pedig magabiztosan lőtt a kapu jobb alsó sarkába. 1-0.
A 15. percben, Foxi és Litsingi szép összjátékát követően Litsingi 7 méterről a kapusba lőtte a labdát. A 17. percben növelte előnyét a jól pörgő hazai csapat. Kaposvári szöglet után Foxi indult meg, majd egy csel után Litsingihez továbbított, aki Tökölit választotta. A rutinos csatár három méterről a kapuba gurított. 2-0.
Ezután újabb gyors hazai támadást láthatott a közönség#!# Bori lövését Kovács tenyerelte ki, az érkező Tököli pedig mellé durrantott. Néhány percnyi üresjáratot követően Cukic lövése után védett Kovács kapus. A 35. percben Balázs Benjámin szép csel után az oldalhálóba lőtt, öt perccel később Hegedűs eresztett meg nagy lövést jó 25 méterről, a kapu jobb alsó sarkába tartó labdát a kapus szögletre tenyerelte.
A Rákóczi nem kezdte jól a második félidőt#!# negyven másodperc elteltével a Kecskemét megszerezte harmadik gólját… Egy felívelt labdát röviden fejeltek vissza a védők, érkezett Litsingi, aki kapésból tíz méterről nagy gólt lőtt a jobb felső sarokba. 3-0.
A folytatásban három szögletet is rúghatott egymás után a Kaposvár, de egyikből sem alakult ki veszélyes helyzet. Az 56. percben Pavlovic próbálta beívelni a labdát az üresen maradt kapuba, de időben visszaért a hazai hálóőr, és mentett. Hat perccel később Foxi pőróbálkozott 30 méterről, de nem találta el a kaput.
A 63. percben Peric volt a főszereplő#!# a szerb támadó 11 méteres lövését Ribánszki kapus bravúrral védte, majd az ismétlést is megfogta, a harmadik próbálkozást pedig Alempievic hatástalanította… A kaposvári szöglet után Peric 7 méterről a kapu bal alsó sarkába fejelt. 3-1.
Nem sokáig tartott a (gól)örömünk#!# a Kecskemét negyedszer is bevette a kaposváriak hálóját… A középkezdés után Litsingi iramodott meg a jobb oldalon, az alapvonalnál középre gurított, Vujovics elvétette a labdát, ami így Foxihoz került, aki 8 méterről a bal alsó sarokba lőtt. 4-1.
A 73. percben Balázs B. végzett el szabadrúgást csaknem 30 méterre a hazai kaputól#!# a jól eltalált lövés után a kapus a mezőnybe öklözte a labdát. A 75. percben Foxi tesztelte Kovács kapus képességeit#!# a 27 méteres lövést a léc alól tolta szögletre a Rákóczi hálóőre.
A pontszerzés ezúttal elmaradt, a fiúk szerdán 18 órától, hazai pályán, a Ferencváros ellen folytatják tavaszi szereplésüket.
Kecskeméti TE-Ereco – Kaposvári Rákóczi FC 4-1 (2-0)
Kecskemét, Széktói Stadion, 2000 néző. V.#!# Németh Á.
KTE-Ereco#!# Ribánszki – Alempievic, Radanovic, Balogh, Mohl – Ebala, Cukic (Gyagya, 77.) – Bori (Bertus, 64.), Litsingi, Foxi – Tököli (Vujovic, 46.). Vezetőedző#!# Tomislav Sivic
Rákóczi FC#!# Kovács Z. – Okuka, Zsók, Grúz, Korhut – Máté (Pedro, 36.), Hegedűs – Pavlovic, Oláh (Farkas Z., 46.), Balázs B. – Peric (Szepessy, 89.) Vezetőedző#!# Sisa Tibor
Gólszerzők#!# Bori (5., 11-esből), Tököli (17.), Litsingi (46.), Foxi (65.), illetve Peric (64.)
Sárga lap#!# Bori (30.), Balogh B. (60.), Ebala (84.), illetve Korhut (5.), Máté (11.)