Még a döntetlent sem tudta kiharcolni a Rákóczi a Fáy utcában. A Soproni Liga hétvégi fordulójának felejthető mérkőzésén a Vasas a 80. percben szerzett Szilágyi-góllal 1-0-ra nyert a gyengén teljesítő somogyiak ellen.

A kéthetes bajnoki szünet után a Fáy utcában folytatta bajnoki szereplését a kaposvári együttes. Kellemes időben, gyér számú közönség előtt indult útjára a labda, és mint utóbb kiderült, az első félidő nem tartogatott túl sok izgalmat…
Az első tíz percben mindössze egy feljegyeznivaló akadt#!# Zahorecz mentett nagyot az ötösön a kilépő Divics elől. A 13. percben B. Tóth kapura csavart szögletét fogta biztosan Milinte kapus, öt perccel később Sztanics labdájával Nikolics lépett ki a jobb oldalon, de lapos lövése elkerülte a hosszú sarkot.
A 23. percben Remili 28 méteres szabadrúgása után nem sokkal szállt fölé a labda. A 29. percben Sztanics szögletből rúgott kapufát. A 37. percben eladtuk a labdát, Remili megindult, de 20-ről szerencsére fölé lőtt, válasz gyanánt pedig a Vasas-védők is hibáztak, és Nikolics durrantott fölé.
A térfélcsere után sem javult a helyzet. Lassan csordogáltak az események a pályán, és egészen a 73. percig kellett várni arra, hogy a Rákóczi kapura lőjön. Gujics lőtt bátran, 18 méterről, a kapus szögletre ütötte a labdát. Előtte mindössze egy Pest-lövést és egy Maróti-fejest láthattunk.  A 80. percben megszerezte a vezetést a Vasas. A somogyi védők nem tudtak felszabadítani, a hazaiak csereként beállt játékosa, Szilágyi pedig 15 méterről a bal alsó sarokba lőtt. 1-0.
A végén még beállt Reszli, majd Nikolics 14 méterről fölé lőtt, de az eredmény nem változott. Sajnos ez a produkció még a döntetlenhez sem volt elég…

Vasas – Kaposvári Rákóczi 1-0 (0-0)
Budapest, Fáy u., 1000 néző. V.#!# Vad II.
Vasas SC#!# Végh – Balog Zs., Kovács G., Gáspár, Bakos Sz. (Piller, 61.) – Remili (Imrik, 85.), Dobrics, Pavicsevics, Lázok – Divics (Szilágyi, 74.), B. Tóth. Vezetőedző#!# Mészöly Géza.
Rákóczi FC#!# Milinte – Bank, Petrók, Zahorecz – Kovácsevics (Reszli, 86.), Sztanics, Maróti, Pest, Gujics – Nikolics, Jovánczai (Farkas K., 68.). Vezetőedző#!# Prukner László.
Gólszerző#!# Szilágyi (80.)
Sárga lap#!# Remili (10.), Gáspár (67.), illetve Kovácsevics (37.), Petrók (55.), Zahorecz (2.), Sztanics (89.).