Paksról próbál pontot, pontokat elhozni a Kaposvári Rákóczi. A labdarúgó NB I hétvégi fordulójában első tavaszi idegenbeli győzelmére készül a Sisa-legénység, és egyben szeretne visszavágni az őszi hazai fiaskóért. A kaposváriaknak a legjobb formájukra lesz szükség a dobogón álló tolnaiak ellen.

Félelmetes a Paks idei produkciója. Nagyot változott a világ#!# a tolnaiak idén először nem a bentmaradásért küzdenek, hanem a dobogóért. Kis Károly együttesénél csupán az éllovas Videoton szerzett több pontot, ráadásul ősszel Kaposváron is győzni tudtak. Ettől függetlenül a kaposváriakra sem lehet idén sok panasz, féljen az, aki nem akar az élmezőnyben végezni. 
– A Paks nagyon masszív csapat, nehéz meccsre számítok, de bízok magunkban, mert nem állunk jól és nagyon kéne a győzelem – mondta Bank István, a kaposváriak védője. – Én úgy gondolom, hogy a csapat eddig is megtett mindent, de sok probléma van, most ezt nem részletezem, főleg a bajnokikra gondolok, talán most nem lesz semmi probléma.
Egy biztos#!# nehéz mérkőzés lesz, ahol minden apró nüansznak szerepe lehet, a Paks az egyik legfegyelmezettebb csapat a mezőnyben. Gyengéje viszont minden együttesnek van.
– Én mindenképpen szoros mérkőzésre számítok, ősszel győztünk idegenben, de a kupából kivertek bennünket, és mindhárom mérkőzésen győzhetett volna bárki, a két csapat fegyvere gyakorlatilag ugyanaz, a szervezettség, tehát ez a három meccs szorosra sikerült – fogalmazott a paksi Montvai Tibor.
A kaposváriaknál eltiltás miatt nem hiányzik majd senki, a sérültek listáján Grumic található biztosan, de kérdéses Jawad, Pavlovic és Máté játéka is. A kapos.hu és a sonline.hu hírportálon nyomon követhetik a szombaton 17 órakor kezdődő mérkőzés alakulását, a Kapos Televízióban pedig vasárnap este fél nyolctól láthatják a találkozó felvételét.