Győrben lép pályára csapatunk a Merkantil Bank Liga második fordulójában. A szerdán 19 órakor kezdődő összecsapást mindkét csapat pont nélkül várja, így kiélezett mérkőzésre lehet számítani. 

 

Az első fordulóban a Győr Ajkán, míg csapatunk hazai környezetben szenvedett vereséget, így mindkét fél az első pontok megszerzésének reményében lép pályára szerdán 19 órakor.

– A Győr egy nagymúltú, erős kerettel rendelkező csapat, amely ez első osztályból való kizárása után már több éve a másodosztály meghatározó tagja – mondta Waltner Róbert, csapatunk vezetőedzője. – Az NB II. mezőnye eléggé kiegyenlített, ezt az is bizonyítja, hogy születtek meglepetések az első fordulóban. Idegenben soha sem könnyű nyerni, de próbáltunk a legjobb tudásunk szerint felkészülni a győri csapatból és nagyon bízom benne, hogy megszerezzük az első győzelmünket ebben a szezonban.

A hétközi fordulók miatt nem sok pihenőidő áll a csapat rendelkezésre, hiszen ebben a hónapban kétszer is pályára lépnek szerdán labdarúgóink.

– Nem egyforma a játékosok edzettségi szinte, s idő kell ahhoz, hogy ezt ugyanarra az állapotra hozzuk – mondta Waltner Róbert. – A vasárnap-szerda ritmusban nem lehet erőt gyűjteni, mivel meccs meccset követ, így jobbára csak regenerációval és a következő mérkőzésre való felkészüléssel tudunk foglalkozni. Amikor lehet egy kicsit dolgozni az újakkal, az a válogatott szünet. Addig pedig megpróbálunk így helyt állni, s ebből kihozni a legjobbat.