A jó erőkből álló Tatabánya gárdája ellen ért el gól nélküli döntetlent a Kaposvári Rákóczi II. együttese a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 24. fordulójában. 

A Tatabányáról érkezett tizenöt szurkoló sem volt sokkal kevesebb annál, mint ahányan a nagylelátón helyet foglaltak a Rákóczi II. vasárnapi mérkőzésén. Az összecsapás első félideje inkább csak mezőnyjátékkal telt, helyzetek elvétve akadtak. A szünet után megélénkült a játék. A Vasast is megjárt tatabányai Bakos állt legközelebb a gólszerzéshez, aki a 65. percben egy életerős lövés után a felső lécet forgácsolta szét. A hazai hálóőr, Rusák nem sokkal később Weitner ajtó-ablak ziccerénél védett hatalmasat, megőrizve kapuját a góltól. A Rákóczi részéről az első játékrészben Bőle, a másodikban pedig Haruna szerezhetett volna gólt, de mindkét alkalommal hárítani tudott a vendégek kapusa. Összességében igazságos döntetlennel ért véget a mérkőzés. 
Kaposvári Rákóczi FC II.-Tatabánya 0-0
Kaposvár, 100 néző. V.#!# Kovács. 
Rákóczi II.#!# Rusák – Házi (Kuckó, 76.), Zmukic, Fotias, Zámbó – Kovacic – Kirchner, Haruna, Bőle, Diallo (Horváth G., 90.) – Horváth Á. (Nikisson, 61.)  Vezetőedző#!# Barna László
Tatabánya#!# Dombai – Almási, Hegedűs N., Djuric, Törtei – Oláh G., Kovács I. – Bakos, Huszák T. (Kis Sz., 83.), Ferkó (Móri, 87.) – Weitner (Covic, 76.). Vezetőedző#!# P. Nagy László
Sárga lap#!# Nikisson (92.)

Barna László#!# Gratulálok a csapatnak a pontszerzéshez. Egy masszív, erős, játékban jó Tatabánya ellen játszottunk döntetlent. Mindkét kapu előtt voltak helyzetek, reális eredmény született.
P. Nagy László#!# Zalaegerszegen sikerült nyernünk legutóbb. Ma is hasonló taktikával léptünk pályára, ezúttal azonban hiányzott a gól a játékunkból.