Négy mérkőzés, nyolc pont, jó játékkal és kapott gól nélkül. Úgy tűnik, a döcögős szeptember után elkapta a fonalat a Rákóczi NB I-es futballcsapata. A kaposváriak legutóbb Diósgyőrben győztek 1-0-ra korábbi edzőjük, Sisa Tibor ellen, és a kilencedik helyre jöttek fel a tabellán. Prukner László vezetőedző szerint nem csak a sikereknek kell örülni, hanem annak is, hogy egyre egységesebb és ütőképesebb együttes formálódik a cukorgyári gödörben.  

Prukner László– Ezzel a két győzelemmel természetesen lélegzethez jutottunk – mondta honlapunknak Prukner László. – Ahogy korábban is nyilatkoztam, keresem a csapatot, keresem azt, hogy kik tudnak egymás mellett jól játszani. Ha valaki kimarad vagy bekerül, az feszültségeket is okoz. Ezek a sikerek a feszültségeket ugyan nem tüntetik el, de jó irányba terelik a társaságot. A hat pont mellett ennek a két mérkőzésnek ez volt a legnagyobb hozadéka.
– Az elmúlt hetek eredményes sorozata után mennyivel lesz könnyebb a folytatás?
– Nem szabad, és nem is engedem, hogy belelovallják a játékosok magukat ebbe a dologba. Csak akkor beszélhetünk pozitiv változásokról, ha ezt a jó formát ki tudjuk tolni még egy-két mérkőzés erejéig. Azon kell, hogy dolgozzak én is és a kollégáim is, hogy ezt a hozzáállást, amit produkáltunk a két meccsen, tudjuk huzamosabbb  ideig hozni. Reméljük, nem lesznek kiállítások, és még jobban tudunk koncentrálni annak érdekében, hogy a hátralévő találkozókon megfelelő teljesítményt nyújtsunk, és megfelelő mennyiségű pontot tudjunk gyűjteni. 
Nincs sok idő a pihenésre#!# kedden 12 óra 30 perctől Magyar Kupa mérkőzés következik az NB III-as Dunaújváros otthonában. A tét a 16 közé jutás, a továbbjutás sorsa egy találkozón dől el. A zöld-fehérek egyértelmű célja a győzelem. Vasárnap délután pedig hazai környezetben, jöhet az NB I-es rangadó a Videotonnal.