Mint már beszámoltunk róla#!# Prukner László távozik a Rákóczi futballcsapatától. A kaposvári szakember péntek este sikerrel egyeztetett szerződése felbontásáról Illés János ügyvezető elnökkel, majd nyilatkozott honlapunknak. 

„Fáj a döntés – kezdte Prukner László. – Sajnos, nem tudtuk megoldani a problémákat az őszi szezon végéig, így nem léptünk előre az utolsó helyről az utolsó fordulókban sem. Azt kívánom, hogy a csapat érje el a céljait a tavaszi folytatásban, és vívja ki a bennmaradást. Az elmúlt hetekben, hónapokban nem nagyon mentem ki az utcára Kaposváron, mert röstelltem a rossz szereplésünket. Úgy érzem, nem csak nekem kellett volna emiatt szégyenkeznem, hanem azoknak is, akik nem tettek azért, hogy egy irányba haladjunk, együtt gondolkodjunk. Sajnos, az összefogás hiánya alaposan megnehezítette a dolgunkat.”
Prukner László nyolc és fél éve a Rákóczi kispadján

Az 53 esztendős Prukner László, aki korábban játékosként, utánpótlás edzőként és az első csapat másodedzőjeként segítette a klubot, 2003 nyarától hét éven át irányította a Rákóczit, és többször is sporttörténelmet írt csapatával. A 2004-es feljutás után egymás után hatszor tartotta bent az NB I-ben a gárdát. A legjobb eredményt a 2007/2008-as évadban érte el a társaság, amikor 51 ponttal hatodik lett. 2010-ben igent mondott a Ferencváros hívó szavára, és egy évvel később a bronzéremig vezette a fővárosiakat. 2011 őszén Zalaegerszegre szerződött, de nem tudta benntartani az együttest az élvonalban. 
Prukner 2012 nyarán tért vissza a somogyi megyeszékhelyre, és a sikeres ősz után végül a 11. helyen zárt régi-új csapatával. A 2013/2014-es évad első része már nem sikerült ennyire fényesen#!# a nyáron meggyengült együttes a 17 fordulóban mindössze kilenc pontot gyűjtött, így az utolsó helyről várja a tavaszi folytatást. A Rákóczi két mérkőzést nyert, háromszor játszott döntetlent, és 37 gólt kapott.