Hivatalosan is bemutatták Prukner Lászlót a Ferencvárosnál. A tréner titulusa szakmai igazgató lesz. A szakember az FTC Baráti Körtől egy sálat is kapott ajándékba, hogy a Rákóczinál eltöltött korszakához hasonlóan az Üllői úton is legyen mit a nyakába akasztania a meccseken – írja a pepsifoci.hu.

Mint arról a pepsifoci.hu elsőként beszámolt, Prukner László szerdán elfogadta a Ferencváros ajánlatát, így a szakember veszi át a gárda irányítását. A trénert néhány perccel korábban mutatták be hivatalosan is az Üllői úton.

A szakember Kaposváron rendszeresen egy zöld-fehér Rákóczi-sállal a nyakában irányított együttesét a kispad mellől. Mint elmondta, ennek szimbolikus jelentősége volt, mivel a drukkerektől kapta ajándékba az ereklyét.

Nos, az Albert-stadionban is lesz módja hasonló „szereléssel” megjelennie a trénernek, hiszen prezentálásakor az FTC Baráti Kör egyből meglepte egy nyakkendőtű mellett egy Fradi-sállal is.

Pruknert egyébként Berki Krisztián, a zRt. vezérigazgatója mutatta be, hivatalos titulusa szakmai igazgató lesz.

A sajtótájékozató végül meglepő fordulattal zárult#!# Berki Krisztián, az FTC zRt. vezérigazgatója bejelentette, lemond tisztségéről. A vezető indoklással nem szolgált.