Három év után ismét a másodosztályban szólítják majd pályára együttesünket. A nyitófordulóban, vasárnap 19 órától a Gyirmót FC Győr együttesét fogadja csapatunk a Rákóczi-stadionban. 

A Gyirmót FC Győr ellen kezdi meg együttesünk az NB II. igen hosszú, 38 mérkőzéses küzdelemsorozatát. A gyirmótiak az előző szezonban is a másodosztályban szerepeltek, melyet végül a hatodik helyen zártak. 
Csapatunk a felkészülési időszakban hat mérkőzést vívott NB III.-as, NB II.-es és NB I.-es ellenfelekkel, s nem szenvedett vereséget. Ráadásul a nívós Király Kupát is elhódította, valamint a főpróbán is győztesen hagyta el a pályát, így bőven van ok a bizakodásra a Gyirmót ellen.
A napokban két új játékos is csatlakozott a kerethez. A saját nevelésű Horváth Ferenc Nyíregyházáról tért vissza Kaposvárra. A húsz esztendős játékos a legutóbbi félszezont az NB III.-as Cigánd együttesénél töltötte kölcsönben. Horváth Ferenc Bíró Dominikhez hasonlóan NB II.-es bajnoki címet ünnepelhetett a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia U19-es csapatával, melyet jelenlegi vezetőedzőnk, Waltner Róbert irányított.
A fiatal, tehetséges Csiszér Balázs az erdélyi FK Csíkszereda együttesétől igazol a somogyi megyeszékhelyre. A jobboldali védő Székelyföld válogatottjával a szerepelt az idei CONIFA labdarúgó világbajnokságon, melyen a FIFA által nem elismert labdarúgó-szövetségek lépetek pályára. A 16 csapatos londoni tornán Székelyföld a negyedik helyen végzett.