Szinte teljesen kicserélt csapattal, bizakodó hangulatban készül a hétvégén rajtoló tavaszi szezonra a Kaposvári Rákóczi. Illés János ügyvezető elnök és Selymes Tibor vezetőedző szerint a társaság kivívhatja a bennmaradást a folytatásban, a biztos anyagi háttérhez azonban ismét az önkormányzat segítségét kérik. 

Számokban kifejezve#!# tizenketten távoztak, tízen viszont érkeztek a Rákóczihoz. A legnagyobb fogás az észt válogatott támadó, Tarmo Kink, aki korábban Győrben futballozott. Selymes Tibor együttese szombaton, a Pápa ellen mutatkozik be a hazai közönség előtt, és a győzelem megadhatná az alaphangot a Rákóczi tavaszi hadjáratához.

– Nekünk mind a tizenhárom mérkőzés egy döntő, de úgy gondolom, hogy az első meccs lesz a legfontosabb. Ha nyerünk, akkor talán könnyebb dolgunk lesz a folytatásban, a siker erőt és hitet adhat nekünk – fogalmazott a szakember. 
A klubvezetés nem csak a csapat megerősítésén fáradozott az elmúlt hetekben, hanem a stabil anyagi háttér megteremtésén is.
A jelenlegi helyzetünkben ismét az önkormányzathoz kell fordulnunk segítségért – mondta Illés János. – Ha ezt megkapjuk, stabil tavaszunk lesz. A látszat ellenére nem szórjuk a pénzt, nem gazdálkodunk gondatlanul, de ha bent akarunk maradnai, ahhoz kell a segítség. 
A fiúk azzal szeretnék az önkormányzat segítségét meghálálni, hogy a csapat megőrzi NB I-es tagságát.