Gól nélküli döntetlennel ért véget a dobogóért küzdő csapatok csatája a labdarúgó Monicomp Liga 27. fordulójában. A Kaposvári Rákóczi a bajnoki címvédő debrecenieket látta vendégül, és küzdelmes találkozón gazdagodott egy ponttal.

A 27. forduló egyik nagy érdeklődéssel várt rangadóján a kezdőrúgást az egykori válogatott támadó, a kaposvári származású Kiss László végezte el. A mérkőzést a világ egyik legjobb játékvezetője, Kassai Viktor vezette, nagyvonalúan, hiba nélkül. 
A találkozó elején Szakály szerzett labdát, majd Yannickot indította, a lövésből azonban nem lett semmi. A folytatásban eseménytelen, de küzdelmes volt a játék, sok hibával. A 18. percen hirtelen sebességet váltott a Loki, Kulcsár 12 méteres lövése után Kovács ütötte ki a labdát a mezőnybe. 
A 23. percben jobbról szállt előre a labda, Coulibaly kisordódott helyzetben fölé lőtt.  Három perccel később Peric lőtt 27 méterről, Novakovic védett. A 33. percben Pavlovic lőtt 3 méterről, jobbról, Novakovic ütötte szögletre a labdát. Ezután fölényt harcolt ki a Rákóczi. Pedro 30 méterről lőtt fölé, majd a 44. percben szép kaposvári támadás végén Peric lőtt balról, 7 méterről, Novakovic védett. A 45. percben Coulibaly lőtt 16 méterről, a labda centikkel a kapufát is érintve hagyta el a játékteret.
A 61. percben Kulcsár került helyzetbe, a jobbról, 10 méterről leadott lövést lábbal védte Kovács kapus. Négy percre rá a mérkőzés legszebb támadását láthattuk#!# Balázs B. indította Gujicot, aki balról középre passzolt, Oláh pedig ballal a bal felső sarok fölé lőtt. Tapsot érdemlő jelenet volt.
A 73. percben Coulibaly kapott sárga lapot eléggé feltűnő műeséséért. Kassai ítélete tapsra ragadtatta a publikumot. A 80. percben Gujic teljesen feleslegesen lőtte rá a labdát 35 méterről, ráadásul nagyon mellé ment a labda. Nem sokkal később Coulibaly mindenkit faképnél hagyott, majd balról, éles szögből ellőtte a kapu előtt a labdát. A 85. percben Grumic lőhetett volna gólt, de öt méterre a kaputól lecsúszott a lábáról a labda…
Ezen a délutánon úgy tűnt, hogy mindkét csapatot beoltották a góllövés ellen, a döntetlennek pedig alighanem a Fradi hívei örülhetnek a leginkább.
Kaposvári Rákóczi – DVSC-TEVA 0-0
Kaposvár, 3000 néző. V.#!# Kassai
Rákóczi FC#!# Kovács Z. – Okuka, Bank, Zsók, Gujic – Hegedűs, Pedro – Pavlovic (Farkas Z., 88.), Oláh (Jawad, 83.), Balázs B. – Peric (Grumic, 70.). Vezetőedző#!# Sisa Tibor
Debrecen#!# Novakovic – Nagy Z., Simac, Mijadinoski, Fodor – Bódi (Salami, 88.), Szakály P., Ramos, Kulcsár T. (Illés, 63.) – Coulibaly, Yannick (Dombi, 80.). Vezetőedző#!# Kondás Elemér
Sárga lap#!# Okuka (38.), illetve Bódi (32.), Illés (71.), Coulibaly (72.)