Sisa Tibor szerződése a szezon végén lejár, és a vezetőedző a hétvégén sejtetni engedte, hogy távozni szeretne a Rákóczi NB I-es futballcsapatától. A klubvezetés és a szakember azonban még nem egyeztetett az elképzelésekről. A hivatalos bejelentésre így még néhány napot várni kell. 

A szakvezető a szombati, Haladás elleni bajnoki után nem titkolta annak lehetőségét, hogy elhagyja a somogyiakat. Sisa Tibor úgy fogalmazott#!# teljesítette, amit vállalt, és a bennmaradást egyik legnagyobb edzői sikerének tartja. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón az is elhangzott#!# a Tréner már előre irigyli azt a szakvezetőt, aki majd követi őt a kispadon, mert Kaposváron mindig reálisan látják a csapat helyzetét és lehetőségeit, az edzőt pedig megbecsülik, hagyják dolgozni.
A Rákóczi ügyvezetője, Illés János érdeklődésünkre megerősítette, hogy Sisa Tibor szerződése lejár,  de hozzátette#!# még nem egyeztettek a vezetőedzővel a továbbiakról.
„A kaposvári klub részéről még senki nem beszélt a jövőről Sisa Tiborral – mondta az ügyvezető. – A vezetőedző jelenleg otthon tartózkodik, szerdán lesz legközelebb edzés, így a hét közepén, személyesen beszélünk vele erről az évről és a további elképzelésekről. Amíg a csapat harcban állt a bennmaradásért, nem is akartunk foglalkozni ezzel a kérdéssel. Éppen emiatt még Sisa Tibor sem közölte velünk, hogy esetleg távozna.” 
Sisa Tibor az elmúlt két évben irányította a somogyi zöld-fehéreket#!# tavaly a hetedik helyen végzett, a Magyar kupában pedig a négy közé jutott, az idén pedig teljesítette a fő célt, vagyis benntartotta a csapatot az élvonalban. A kaposváriakra még két mérkőzés vár a szezonban, előbb a Vasas otthonában, majd hazai pályán, a ZTE ellen.