A közelmúltban rendhagyó szépségverseny indul a Harmadik Félidőben#!# a Sport2 futballshow-ja összegyűjti a OTP Bank Liga 16 csapatának mezét. és a szurkolókkal közösen dönti majd el, kié a legszebb. A felszerelésbe gyönyörű hölgyek bújtak, így téve még izgalmasabbá és látványosabbá a versengést. 

Április elsejétől újabb megmérettetésen bizonyíthatnak a labdarúgó első osztály klubjai. A Sport2 Harmadik Félidő című futballshow-ja öt héten át keresi a bajnokság legszebb mezét, legdivatosabb szerelésbe bújtatott csapatát. A csapatok dresszéről Herczeg Zoltán, ismert stylist és divattervező mondja majd el őszintén véleményét a Harmadik Félidőben. Négy hétig zajlik a selejtező, ahol a szurkolók négy darab négyes csoportból választhatják ki a döntősöket, akik a végén ismét összecsapnak. 
Egy héten át tartó kiélezett csata végén eldőlt, hogy melyik csapat, pontosabban melyik mez nyerte meg az első elődöntőt. A DVTK és a Győri ETO szurkolói között óriási csata zajlott a Sport TV facebook-oldalán  amelyből végül minimális különbséggel a zöld-fehérek kerültek ki győztesen. Ez azt jelenti, hogy az ETO meze már ott van a döntőben. 
Ezen a héten pedig már a második elődöntő résztvevőire lehet szavazni#!# a Kaposvári Rákóczira, a Ferencvárosra, a Siófokra és a Zalaegerszegre.
A szavazatokat a Sport TV Facebook oldalán várják (www.facebook.com/sport1tv). Szavazzunk, hogy a Rákóczi is továbbjusson a következő körbe!