Szerb középhátvédel erősödött a napokban a Rákóczi. A 26 esztendős Petar Mudresa a Hajduk Kulától érkezett, és a napokban állapodott meg a kaposvári vezetőkkel. További hír a zöld-fehérek háza tájáról, hogy a korábban próbajátékon itt szereplő pápai Bíró Péter nem a Rákócziban folytatja pályafutását.

Petar MudresaAz átigazolási szezon eddigi mérlege tehát tíz távozó és nyolc érkező labdarúgó. Az új játékosok jó része alacsonyabb osztályból érkező fiatal, de rutinos külföldiek is ide igazoltak. Ezzel egyébként a Rákóczi kerete lett az egyik legfiatalabb az NB I-ben#!# 23.75 év az átlagéletkor.
Az átigazolási időszak eddigi mérlege#!# 
Érkezett#!# Lubos Hajdúch (szlovák, klub nélküli), Posza Zsolt (Balatonlelle), Katona György (Nagyecsed), Serghei Alexeev (moldovai, klub nélküli), Farkas Péter (Vác), Jánvári Gábor (Tiszakanyár), Petar Mudresa (szerb, Hajduk Kula – Szerbia), Fenyvesi Olivér (Vasas – az NB III-as csapathoz)
Távozott#!# Grúz Tamás (Ferencváros), Kovács Zoltán (Arisz Limassol – Ciprus), Milinte Árpád (BFC Siófok), Oláh Lóránt (Ferencváros – kölcsönbe), Zahorecz Krisztián (?), Strublics József (?), Cabate Portulez (portugál, ?), Szepessy Róbert (?), Máté Péter (?)