A labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában Szombathelyen lép pályára a Rákóczi. Csapatunk soros mérkőzése szombaton 20 órakor kezdődik.

A mezőkövesdi győzelem után hazai pályán szenvedtünk vereséget az elmúlt hetekben menetelő diósgyőriektől, így most ismét adott a feladat#!# idegenbeli sikerrel kellene megkezdeni a felzárkózást. A Haladás együttese 13 ponttal a tabella nyolcadik helyén áll, és saját otthonában hagyományosan jól teljesít.

„A mai NB I-ben már nincs könnyen verhető csapat, így minden mérkőzés nehéz – mondta honlapunknak Kovács Olivér, aki a legutóbbi mérkőzést sérülése miatt kénytelen volt kihagyni. – Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen helyzetben vagyunk, de nem adjuk fel, és tudjuk, hogy három pontot kell szereznünk, hogy egyáltalán elindulhassunk felfelé majd a tabellán. A sérülésemből felépültem, ha a mester számít rám, ott leszek a pályán.”
Az elmúlt két évadban egyaránt ponttal távozott a Rákóczi a vasi megyeszékhelyről. A csapat jelenlegi helyzetében a döntetlennek is örülnénk, de talán még nagyobb bravúr lenne, ha a csapat lehozna egy meccset kapott gól nélkül. Ez ugyanis még egyszer sem sikerült ebben az évadban.
Babic eltiltás, Bank, Horváth és Major pedig sérülés miatt hiányzik majd a csapatból.
A mérkőzésről közvetítés lesz a kapos.hu internetes portálon, illetve a Rádió Most Kaposvár (91.2) adásában.