A bajnok Videotont látja vendégül a Kaposvári Rákóczi a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójában. A találkozó szombaton 20 órakor kezdődik, és a somogyi fiúk a kecskeméti vereség után mindenképpen javítani szeretnének.

Szakály Dénes, Gosztonyi, Vasiljevic, Nikolic, Alves. Nem fájna Sisa Tibor feje, ha az említett labdarúgók zöld-fehérbe öltöznének a hétvégén. Az egykori kaposváriak azonban a bajnok Videotont erősítik majd, így nincs más hátra, le kell gyűrni Paulo Sousa csapatát. Persze, a Tréner feje így sem fáj, hiszen sokan egy Pericért, vagy Balázs Benjáminért, esetleg Kulcsár Kornélért is sorban állnának. A fehérváriak tavasszal nehéz meccsen győztek csak Bankék ellen.
A fehérváriak tudják, hogy támadó szellemű csapat ellen játszanak majd, ami jót tehet a mérkőzésnek. Korábban mindig sikerült a fehérváriak ellen pontot, pontokat szerezni, de a milliókból megerősített piros-kékek két éve már túl nagy falatnak bizonyulnak. Az egykori kaposvári Gosztonyi András szerint abban áll a legnagyobb változás a bajnokcsapatnál, hogy több a labdatartás, és próbálják a szórakoztató futballt párosítani az eredményességgel.
A kaposváriaknál nem akad hiányzó, igaz, még nem mindenki érte utol magát erőben. Előfordulhat, hogy az elmúlt hetekben vállsérüléssel bajlódó Balázs Benjámin is vállalja a játékot.

A találkozó szombaton este 8 órakor kezdődik. Akik nem lehetnek a helyszínen, a kapos.hu és a sonline.hu internetes oldalon követhetik a fejleményeket, a Kapos Televízióban pedig hétfőn fél hattól tekinthetik meg a mérkőzés felvételét.