A múlt hétvégi nagy skalp, a bajnok Videoton legyőzése után a Pápa ellen szeretné begyűjteni az újabb három pontot a Rákóczi. A jelenleg a nyolcadik helyen álló kaposváriak szombaton 19 órakor lépnek fűre a Lombard otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójában.

Tavaly tavasszal egy pontot tudott elhozni a Pápa otthonából a Rákóczi. Akkor 1-1 lett a végeredmény, de most győzni mennek a zöld-fehérek, akik a Vidi elleni bravúr után valósággal szárnyakat kaptak.
– Tudjuk, a Pápa egy nagyon jó kis csapat és rettentő jól igazoltak, tehát érdekes, több játékos távozott tőlük, de csak minőségi igazolás posztokra hoztak és kifejezetten jó csapattá vált, mutatja az eredményes játéka is, nehéz lesz ellenük játszani, főleg idegenben ugye, de az a dolgunk, hogy játszunk ellenük és bízom benne, hogy tudjuk azt a szintet, vagy hasonlót, amit a Videoton ellen, mert akkor nem kell üres kézzel hazajönnünk – mondja a Rákóczi vezetőedzője Sisa Tibor.
Sisa Tibornak lehet, hogy bele kell nyúlnia a győztes csapatba, ugyanis többen sérüléssel bajlódnak. Hajdúch Lubos ujja kificamodott a Fehérvár elleni rangadón és Bojan Pavlovic sem egészséges. Ráadásul a Spanyolországban próbajátékon lévő Milan Pericre sem biztos, hogy számíthat a tréner. A játékosok mindezek ellenére bizakodóak a tabellán jelenleg negyedikként álló pápaiak ellen. 
– Sok kispasszos csapat, ha úgy védekezünk és olyan sűrűek leszünk, mint ahogy a Videoton ellen játszottunk, és kisegítjük egymást, akkor nem lehet problémánk ezen a mérkőzésen – tette hozzá Graszl Károly, a Rákóczi legfrissebb igazolása.

Szombaton 19 órakor indul útjára a labda a pápai Perutz Stadionban, ahol idei első idegenbeli győzelmét szeretné begyűjteni a Rákóczi.
A mérkőzésről online közvetítésben számol be a kapos.hu és a sonline.hu internetes portál. A Kapos Televízióban vasárnap este fél 8-tól láthatják a találkozó felvételét.