Zöld-fehér rangadóra készül a Rákóczi futballcsapata. Az elmúlt hetekben felemásan szereplő kaposváriak Szombathelyen lépnek pályára, és szeretnének legalább egy ponttal távozni a vasi oroszlánbarlangból. A felkészülést Vrucina újabb eltiltása mellett sérülések is nehezítették, de az együttes játékosa, Balázs Benjámin szerint az összefogás segíthet a pályán is. 

 – Hétfőn volt edzésünk, kedden szabadnapot kapunk, utána ugyanúgy készültünk, mint a korábbi hetekben – mondta honlapunknak a Rákóczi játékosa, Balázs Benjámin. – Az Eger elleni meccset kiértékeltük, igazából nyernünk kellett volna. Mi birtokoltuk többet a labdát, volt egy tizenegyes, amit a játékvezető nem fújt be. 
– Mire számítasz a hétvégén?
– Szombathelyen fogunk játszani, ők két ponttal gyűjtöttek eddig többet, mint mi. Sokan azt mondják, hogy nagyon jó csapat, de szerintem verhetőek. A mi helyzetünkben arra van szükség, hogy összefogjon a csapat, mindenki kisegítse a másikat. Bízom benne, hogy pontokat szerzünk.

A kaposvári együttesből Waltner és Bőle hiányzik majd sérülés miatt. A 10. forduló Haladás-Rákóczi találkozója szombaton 18 óra 30 perckor kezdődik, a mérkőzésről online közvetítésben számol be a kapos.hu internetes portál.