A Magyar Labdarúgó Szövetség csütörtök délelőtt elkészítette a MOL Magyar Kupa második körének párosítását. Ebben a körben csapatunk a Pécsi Vasutas SK vendégeként lép majd pályára.

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette a MOL Magyar Kupa második fordulójának párosítását. Ebben a körben az elsőhöz hasonlóan területi elv alapján sorsolták össze egymással a hatvannégy megyei, illetve harmadik ligás csapatot.

Az NB III. Nyugati csoportjában szereplő együttesünk, amely a Fejér megyei Ercsi Kinizsi SE ellen vívta ki a továbbjutást a második fordulóban a Pécsi VSK otthonában lép pályára. A baranyai együttes megyéje első osztályában érdekelt, az első körben pedig a zalai Szepetneket búcsúztatta. A találkozó érdekességé, hogy csapatunkat négy éven át erősítő Pogacsics Krisztián éppen a PVSK kapusedzője lett a nyáron.

A második forduló mérkőzéseit augusztus utolsó hétvégéjén rendezik, a továbbjutókhoz a harmadik fordulóban csatlakoznak majd az NB II.-es és NB I.-es klubok. A második fordulóban is egy mérkőzésen dől el a továbbjutás.