Együttesünk a Merkantil Bank Liga negyedik fordulójában Békéscsabára látogat. A vasárnap 19 órakor kezdődő találkozó előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni szurkolóinkat. 

 

A mérkőzésre nem történik online jegyértékesítés, így szurkolóink csak a helyszínen tudják megváltani a belépőket, melyek 15 éves kor alatt ingyenesek. A találkozó napján a vendég jegypénztár 18 órakor nyit majd ki. A megváltott belépőjegyekkel korlátlanul lehet ki- és belépni a stadion területére a mérkőzés alatt. Aki a félidő után érkezik, ugyanúgy szükséges belépőjegyet vásárolnia. 

 

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a békéscsabai stadion felújítják, ezért kérjük, hogy a stadionon belül figyeljenek a lezárásokra, semmiképpen ne lépjenek be olyan területre, amelyek el vannak határolva és saját érdekükben ne használják a lezárt szektorokat!

 

Szurkolóink a számukra kijelölt, Munkácsy Hotellel ferdén szemben található őrzött parkolóban, biztonságos körülmények között állíthatják le gépjárműveiket és a Kórház utcán átkelve, a 1-es számú kapun léphetnek be a mérkőzésre. A parkolás ingyenes. A vendég szektorban büfé üzemel (18 órától) és mellékhelyiségek is biztosítottak. A tribün megnyitott részén 216 ülőhely (fehér színű) áll rendelkezésre. 

 

Jegyárak: 

Felnőtt: 1000 Ft
Diák és nyugdíjas: 500 Ft (igazolvány bemutatásával)
15 éves kor alatt ingyenes (igazolvány bemutatásával)
A jegyvásárláshoz nem szükséges klubkártya és személyi igazolvány sem.

 

A stadion megközelítése:

A stadionhoz érkezés optimális útvonala Budapest felől: Szarvasi út – (jobbra) Baross utca – (balra) Széchenyi utca – (balra) Gőzmalom tér – (jobbra) Kórház utca.

A meccsről élő, szöveges tudósítást ad a békéscsabai klub weboldala, de élő stream-et nem. Az összecsapást felvételét a klub YouTube csatornáján lesz majd megtekinthető.

 

Egyéb információk:

Stadion információk: https://1912elore.hu/site/stadion-adatok/
Pályarendszabályok: https://1912elore.hu/site/palyarendszabalyok/
Transzparensek használata: https://1912elore.hu/site/transzparensek-hasznalata/