Együttesünk az OTP Bank Liga NB I. 18. fordulójában a Diósgyőr otthonában vendégeskedik. A szombaton 17 órakor kezdődő találkozó előtt néhány hasznos információt szeretnénk megosztani szurkolóinkkal.

 

A Diósgyőri klub tájékoztatása értelmében a szombati bajnoki mérkőzés normál biztonsági besorolású, így személyes vásárláskor semmilyen adatot nem kell megadni. Internetes vásárlás esetén pedig a bármely webáruházban történő vásárláshoz hasonlóan zajlik a folyamat.

 

Online jegyvásárlás

Az interneten is meg lehet vásárolni a belépőket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott PDF fájlon szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Stadionban nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására.

Online ide kattintva tudják megváltani a belépőket a szurkolóink. Kérjük a szurkolókat, hogy a jegyeket lehetőség szerint elővételben vásárolják meg, mivel csak egy vendég jegypénztár üzemel majd. Online szurkolói kártya használatával válthatók meg a belépők.

A Budapesten élők megvásárolhatják a SYMA csarnokban és a Bálnában a TEX irodáiban. (Mindenki csak saját részére, személyazonosság igazolása mellett).

 

 

Helyszíni jegyvásárlás

A helyszínen is lehetőség nyílik a belépők megvásárlására. A vendég jegypénztárak a mérkőzés előtt egy órával, jelen esetben 16 órakor nyitnak. 

 

Jegyárak a vendégszektorba

Elővételben 

Felnőtt 1500 Ft

Diák 1000 Ft

 

Mérkőzésnapon 

Felnőtt 1800 Ft

Diák 1300 Ft

 

A DVTK Stadion szektorbeosztása

Napos oldal: K-L-M-N-O-P szektor

Ultra szektor: F-G-H-I szektor

Nyugati oldal: C-D szektor

Vendégszektor: T-U szektor

VIP: A-B szektor

 

Szurkolóink számára külön elkerített parkoló áll rendelkezésre a DVTK Stadion déli oldalán. A vendégszektorban büfé és értékmegőrző is üzemel.