Együttesünk a Merkantil Bank Liga 37. fordulójában a Soroksár SC otthonában lép pályára. A vasárnap 17 órakor kezdődő bajnokira a szurkolók csak védettségi igazolvány felmutatása mellett tudnak belépni.

 

A négymilliomodik COVID-19 elleni oltóanyag első dózisának beadásnak követően életbe lépett A védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának harmadik fokozatára tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendelet módosításáról szóló 194/2021. (IV.26.) kormányrendelet, melynek értelmében visszatérhettek a nézők a stadionokba.

Kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt álló kiskorúak szurkolhatnak a Szamosi Mihály Sporttelepen. Kérjük a szurkolókat, hogy a védettségi igazolványt, illetve a fényképes személyazonosító igazolványukat készítsék elő a belépéskor, meggyorsítva ezzel a stadionba való bejutást. Ezek hiányában a biztonsági személyzet még érvényes belépőjegy mellett is megtagadja a belépést!

A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány (kizárólag plasztik kártya) bemutatásával történik, a védettségi igazolványt (18 év alatt személyi igazolványt, vagy más személyi azonosításra alkalmas iratot) a belépéskor kötelezően fel kell mutatni. Tehát minden egyéb igazolás (COVID-19 fertőzésen történő átesésről, védőoltásról, negatív PCR-tesztről) nem megfelelő igazolás a belépéshez, ugyanis belépési jogosultságot nézőként csak és kizárólag a védettségi igazolvány adhat, más nem.

 

Jegyárak:

Felnőtt: 1.200 Ft.
Diák és nyugdíjas: 700 Ft. (Érvényes igazolvány felmutatása mellett)
A tíz év alattiak ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést.

Szurkolóinkat a vendégszektorban külön büfé és mosdó várja. A találkozó előtt másfél órával, jelen esetben 15.30 órakor nyitnak ki a soroksári Szamosi Mihály Sporttelep kapui. A stadion címe: 1239 Budapest, Haraszti út 26.

Szurkolóink a Haraszti út irányából tudják megközelíteni a vendégszektort (térképen 3-as pont).

A mérkőzést a soroksári klub élőben közvetíti. A stream linkjét a Facebook oldalunkon osztjuk majd meg.