Együttesünk a Merkantil Bank Liga 14. fordulójában a Vasas otthonában lép majd pályára. A vasárnap 17 órakor kezdődő bajnoki előtt néhány hasznos információval kívánjuk segíteni az útnak induló szurkolóinkat.

 

A mérkőzésnek az Illovszky Rudolf Stadion ad majd otthont, melynek címe: 1139 Budapest, Fáy u. 58.

A mérkőzésre a helyszínen és online is lehet belépőt vásárolni. Kérjük szurkolóinkat, hogy utóbbit részesítsék előnyben! A jegyeket az alábbi linkre kattintva lehet megvásárolni: 

http://jegy.mlsz.hu/hun/Event/57003936/Vasas-FC—Kaposvari-Rakoczi-FC

Az online jegyvásárláshoz nem kell személyes adatokat megadni. 

Amennyiben a jegyek nem kelnek el elővételben, a mérkőzés napján a helyszínen 15.30 órakor nyitnak a jegypénztárak. Fontos, hogy a helyszínen csak készpénzzel lehet jegyet vásárolni. 

Kapunyitás hazai és vendégszurkolók részére is 15.30 órakor történik. Az Illovszky Rudolf Stadion D jelű szektora várja szurkolóinkat, amely a Fáy utca felöl (a Csizma utcával szemben) közelíthető meg.

 

Jegyárak:
online:
Felnőtt: 1000Ft
Diák/nyugdíjas: 1000Ft
Gyermek (6 év alatt): ingyenes

helyszínen:
Felnőtt: 1500Ft
Diák/nyugdíjas: 1500Ft
Gyermek (6 év alatt): ingyenes

 

Parkolás

Szurkolóink a Fáy, valamint a Csizma utcában tudnak parkolni. Kérjük szurkolóinkat, hogy a Béke út irányából közelítsék meg a Csizma utcát. 

 

Kérjük szurkolóinkat, hogy a gyorsabb és zökkenőmentesebb beléptetés érdekében jegyeiket elővételben vásárolják meg!

A rendező klub továbbá kéri, hogy mindenki tartsa be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

Ezúton is felhívjuk a szurkolóink figyelmét arra, hogy az előző heti kormányrendelet értelmében már a sportrendezvényeken is kötelező az orrot, illetve a szájat teljes egészében eltakaró maszk viselése. Mindenkit nyomatékosan kérünk arra, hogy tartsa be az előírásokat, hogy minél tovább szurkolhassunk csapatunknak a lelátókon!