Az első osztályban szereplő felnőtt együtteshez hasonlóan a második csapat is megyei rangadót játszott a hétvégén. A fiatalokkal teletűzdelt alakulat végül megszerezte a három pontot a Nagyatád ellen, így továbbra is magabiztosan őrzi első helyét az NB III Dráva-csoportjában.

A harmadik vonalban két Somogy megyei rangadót rendeztek a hétvégén. A két találkozó közül a Kaposvári Rákóczi II. – Nagyatádi FC ígérkezett érdekesebbnek, mivel a hazaiak a bajnoki címért, a vendégek pedig a dobogóért hajtanak. A várakozásnak megfelelően kezdődött a mérkőzés, az első helyzet a kaposváriak előtt adódott. Farkas Péter lépett ki a jobb oldalon, majd eleresztett egy lövést, de a felső kapufát találta telibe. A kipattanóból Laczkó Dávid ismételt, de fölé ment a labda. Ezután főleg a mezőnyben zajlott a játék, mind a két csapat küzdött, és brusztolt. A következő helyzetig egészen a 34. percig kellett várnunk, ekkor Kiss jobb oldali bedobásába Nikolic csúsztatott bele, a fejes mellé ment. 
A 35. percben megszerezte a vezetést a Kaposvár. Kovács Olivér végezhetett el szabadrúgást a kaputól bő 25 méterre, és lapos, erős lövése utat talált a vendégek kapujába. 1-0.
A félidő utolsó lehetősége a vendégek előtt adódott, ekkor az ex-Rákóczis Reszli küzdött meg két hazai védővel, majd középre adott, beadását Nikolic vette át, majd gyengén Horváth kapus kezei közé rúgta. 
A második játékrész nagyobb iramban kezdődött, mint az első. A 47. percben megduplázta előnyét a hazai csapat. A félidőben csereként beálló Horváth Árpád lőtt kapura 22 méterről egy szögletből kifejelt labdát, és sikerült bevennie Patak Ákos kapuját. 2-0.
Nem tarthatott azonban sokáig a kaposvári öröm. Az 50. percben szöglethez jutottak a vendégek, a beívelés után Nikolic fejelhetett az ötösön belülről, Horváth pedig nem tudott hárítani. 2-1.
Ettől a góltól erőre kaptak a nagyatádi játékosok, sorra dolgozták ki a helyzeteket. Előbb Iván végezhetett el 25 méterről szabadrúgást, de Horváth hárítani tudott, majd Nikolic lépett ki Pfeiffer szorításában, de a hazai kapus ismét bravúrral védett. A mérkőzés további részében kisebb helyzetek adódtak, de az eredmény már nem változott. A Kaposvári Rákóczi II. továbbra is őrzi a hétpontos előnyét a Péccsel szemben.
Barna László#!# – Az eredménnyel nagyon elégedett vagyok, a három pont volt a lényeg. Játékban is rászolgáltunk a győzelemre, voltak nagyon szép támadásaink, ziccereink, melyek sajnos kimaradtak. Rúgtunk nagyon szép gólokat. Rangadóhoz méltó játék volt, mind a két csapat odatette magát.
Papp Zoltán#!# Azt kaptam a mérkőzéstől, amit vártam. Tudtuk, hogy a Rákóczi egy jó csapat, fiatalokra épít, plusz egy-két visszajátszóval. Tudtuk, hogy lényegesebben gyorsabban játszó csapat, mint a miénk. Próbáltuk lassítani a játékot, a védekezésből, labdaszerzésből próbáltunk menni előre, ez az első félidőben nem mindig sikerült, főleg az első húsz percben, de utána úgy gondolom, hogy nem volt probléma. Két jól eltalált lövés kétgólos előnyhöz a Rákóczit, mi utána tudtunk rúgni egy gólt. Ezután mentünk a döntetlenért, de kihagytuk a ziccert, illetve hiába voltunk akkor már mezőnyfölényben, egyszerűen nem tudtunk gólt szerezni.
Kaposvári Rákóczi FC II. – Nagyatádi FC 2-1 (1-0)
Kaposvár, 100 néző, Vezette.#!# Szántó József
Rákóczi FC II.#!# Horváth L. – Sedlak, Bank, Pfeiffer, Brooks (Németh P., 70) – Kuckó, Kovács O. – Farkas P., Böröczky (Páger D., 91.), Laczkó D. – Böjte (Horváth Á., 46.). Edző#!# Barna László
Nagyatádi FC#!# Patak – Szabó Sz., Dekanics, Kiss J., Kovács B. (Akácsos, 75.) – Androsics (Keresztes, 72.) , Márton – Mixtai (Csongár, 85.), Iván, Reszli – Nikolic. Edző#!# Papp Zoltán
Gólszerzők#!# Kovács O.(35.), Horváth Á. (47.) illetve Nikolic (50.)
Sárga lap#!# Márton (71.) Kiss J. (74.)