Megszerezte második győzelmét a magyar U21-es labdarúgó válogatott az Eb-selejtező 7. csoportjában. A mieink a törökök múlt heti 1–0-s legyőzése után ma Liechtenstein ellen idegenben szerezték meg a három pontot. Róth Antal együttese 3-0-s félidőt követően 4-0-ra győzött. A csapat tagja volt Balázs Benjámin is, aki a 65. percben lépett a pályára. A Rákóczi szélsője így négy győzelemmel zárta a szezont, és kezdheti meg nyári szabadságát.

Róth Antal az eltiltások miatt több helyen is változtatott múlt pénteki kezdőcsapatán, ezúttal a Megyeri Balázs – Sváb Dániel, Litauszki Róbert, Kálnoki-Kis Dávid, Szolnoki Roland – Iszlai Bence, Fiola Attila (Egerszegi Balázs, 80.) – Bódi Ádám (Balázs Benjámin, 65.), Beliczky Gergő, Gosztonyi András – Tischler Patrik (Radó András, 65.) összetételű együttes szerepelt a találkozón.
A mieink egyáltalán nem vették félvállról a mérkőzést, és offenzív játékkal lepték meg a hazaiakat. A negyedik percben a 16-os előteréből elvégzett szabadrúgást még megúszta ellenfelünk, de a támadó szellemű kezdésnek így is korán meglett az eredménye#!# két perccel később szép támadást vezettünk a bal oldalon, melynek végén Bódi Ádám centerezett, középen jól érkezett Beliczky Gergő, és közelről a kapuba passzolta a labdát. A gól megzavarta a liechtensteinieket, így három perccel később egy látványos egyérintős játék végén Tischler passzolt középre a jobboldalról, ahol ismét érkezett Beliczky és egy fineszes mozdulattal elnyeste a kapus felett labdát – tíz perc után 2-0-ra vezetünk. A magyar játékosok ezután sem álltak le#!# alig négy percet kellett várni az újabb helyzetig – és gólig. Bódi Ádám cselezgetett szépen a bal oldalon, két védőt átjátszott és a harmadik is csak szabálytalanul tudta megállítani. A szépen helyezett szabadrúgást követően a kapus csak kiütni tudta a labdát, a kipattanóra pedig érkezett Kálnoki-Kis Dávid, aki közelről a rövid sarokba lőtt. 
A mérkőzés első félórájában a magyar csapat kifejezetten szépen, gyorsan és látványosan játszott, és ez további helyzeteket eredményezett#!# a 17. percben ismét Bódi Ádám tartotta meg a labdát két csellel, de a tizenhatos előteréből leadott lövését a kapus ki tudta tolni. Félóra után a megnyugtató előny tudatában visszább vettek a tempóból a játékosok, de továbbra is kontrol alatt tartottuk a játékot és a mérkőzést. Ennek eredményeként egyrészt kicsit csökkent az iram, sőt, a liechtensteini csapat helyzetig is eljutott#!# Simon Pirker indult meg jól a baloldalon, de a lövése centikkel elkerülte a kapunkat. A figyelmeztetés felébresztette a mieinket, és ugyan a pályán ekkor már kiegyenlítettebb játék folyt, két nagy helyzetet így is kidolgoztak fiataljaink#!# előbb Beliczky nem tudott élni komoly lehetőségével, majd Tischler bombázta az ötös sarkáról a kapusba a labdát.
A második félidőre egy láthatóan elszántabb liechtensteini csapat érkezett a pályára, míg mi előnyünk birtokában visszafogottabban játszottunk. Ennek ellenére a második félidő első nagyobb helyzetei a magyar válogatott előtt adódtak#!# a 64. percben előbb egy jó labdaszerzés után Beliczky-Tischler volt a labda útja, utóbbi tolt egyet, majd erőből rálőtte – de lövése jócskán fölé szállt. Két perccel később gyorsan elvégeztünk egy szabadrúgást az ellenfél térfelének közepén, Beliczky szépen indította a csereként beállt Radó Andrást, akinek a lövését vetődve védte a kapus. Két perccel később az ellenfelünk előtt adódott nagy helyzet, egy szabadrúgás-kombináció végén Armando Heebnek fejelték le a labdát a tizenhatos jobb oldalára, de nem célzott pontosan. A mérkőzés utolsó percében megszereztük a találkozó utolsó gólját#!# Egerszegi indította hosszan Radót, de az egyik védő fejéről a támadó elé pattant a labda, betört vele a tizenhatosra, ahol a hazaiak csak szabálytalanul tudták elválasztani a labdától. A jogos tizenegyest Iszlai Bence elsőre a jobb kapufára rúgta, de a kipattanót sikerült begyűjtenie és a kapu bal oldalába passzolnia. 
Az első félórában kifejezetten szépen játszott a magyar csapat, majd az előny birtokában visszavett a tempóból, de végig irányított a mérkőzést, és megérdemelten szerezte meg a három pontot. 
– Arra készültünk, hogy a mérkőzés elején azonnal letámadjuk az ellenfelet, és megpróbáljuk minél hamarabb feltörni a zárt védekezésünket. Bárcsak minden tervünket sikerülne ilyen jól megvalósítanunk! Az első félórában jó ritmusban, gyorsan és szépen játszottunk. Sajnos a második félidő elején elvesztettük ezt a ritmust, aminek a pénteki, törökök elleni kemény meccs utáni fáradtság volt részben az oka. A cserékkel fel tudtuk rázni az együttest és a végén be tudtuk biztosítani a győzelmet – értékelt a meccs után Róth Antal.