Hazai környezetben vívja majd negyedik nyári előkészületi találkozóját csapatunk. Az ellenfél a Merkantil Bank Liga NB II-ben érdekelt Soroksár SC lesz.

Szombaton, 11 órakor hazai közönség előtt lép pályára az OTP Bank Liga NB I. küzdelmeire készülő együttesünk, amikor is Waltner Róbert tanítványaira a másodosztályú Soroksár SC vár majd. Az előző NB II-es szezon során a fővárosiak a hetedik helyen végeztek, míg csapatunk a másodikon zárt. A bajnokság őszi felében, idegenben három-nullás sikert aratott együttesünk Beliczky Gergő duplájának, illetve Zsiga Ervin találatának is köszönhetően. A tavaszi utolsó fordulóban Nagy Jánosnak sikerült kétszer is bevennie a Sori kapuját, míg Ádám Martin állította be a 3–1-es végeredményt. A mérkőzés nem csak a gólokról maradt emlékezetes, hiszen a találkozót követően vették át a bajnoki ezüstérmet a feljutást kivívó labdarúgóink.

A szombaton 11 órakor kezdődő mérkőzés lesz a Soroksár számára a második előkészületi találkozó, az elsőn a harmadosztályú Kozármislenyt verték Lipcsei Péter fiai.